Campus Virtual
Search
Close this search box.

Type Thursday, carnestoltes de lletres al febrer

Dijous 27 de febrero, 18:30. Beatriz Izquierdo, un convidat sorpresa i l’estudi The Others presentant el seu projecte 'Significats'

Una nova sessió per a amants de la lletra i la tipografia. A més dels espais ja clàssics com el mural —que es va omplint al llarg de la sessió— i l’infame concurs Typequiz per a descobrir al més ràpid teclejant i al que posseeix majors coneixements tipogràfics sobre un tema, el dijous 27 de febrer el TypeCrit comptarà amb la intervenció de Beatriz Izquierdo, un convidat sorpresa i l’estudi The Others, que presentarà l’exposició Significats.

Beatriz Izquierdo és una dissenyadora gràfica natural de Burgos que va arribar a Barcelona per a realitzar un màster en tipografia avançada. Apassionada per l’expressió visual com a forma de comunicació i enamorada de les formes geomètriques, presentarà el seu projecte Rocop, una tipografia display juganera en la qual, a través de l’experimentació, desenvolupa el seu amor per la geometria en forma de lletra amb afegits de textura i color.

 

 

Passió gràfica per la llengua

The Others és un estudi de disseny fundat pels alumni Joan Achon i Roger Vicente, especialitzat en motion graphics i amb seus a Barcelona i Brussel·les. A més de desenvolupar projectes comercials, duu a terme projectes personals i experimentals als quals defineixen com “emotion graphics”.

Un d’aquests projectes és Significats, una carta d’amor a la llengua catalana, en format conferència i en format exposició que es va poder veure a BAU en la passada edició de l’Off Llum BCNSignificats és un projecte de comunicació que engloba una experiència visual i interactiva i rendeix tribut a algunes curioses i peculiars paraules de l’idioma català.

 

Dijous 27 d’febrer
De 18:30 a 21:30
BAU, Edifici A, Espai polivalent (Pujades, 118)
Entrada gratuïta
Aforament limitat
Més informació: InstagramFacebook

 

Ver evento relacionado ➞

Últimas noticias

L’Acte de Cloenda de Disseny, en la cartellera de l’Aribau Cinema

3 dies ago

Sessió Informativa Online del Grau Universitari en Belles Arts

5 dies ago

Els últims lliuraments dels estudiants del Màster en Design Research

6 dies ago

“Marfantes”, el nou documental experimental d’Anna Moreno

7 dies ago

Noticias relacionadas

L’Acte de Cloenda de Disseny, en la cartellera de l’Aribau Cinema

Sessió Informativa Online del Grau Universitari en Belles Arts

Els últims lliuraments dels estudiants del Màster en Design Research

“Marfantes”, el nou documental experimental d’Anna Moreno

BAU pujarà a l’escenari del Gran Teatre del Liceu

Treball de Fi de Grau, el desenllaç d’una etapa culmina amb l’última entrega