Campus Virtual
Search
Close this search box.

Les docents Mónica Rikić i Antònia Folguera participen en Sónar+D Istanbul

Del 26 al 28 d'abril, el centre artístic Zorlu PSM acollirà diferents ponències en les quals es debatran els nous llenguatges aplicats a la tecnologia i la creativitat audiovisual.

La vuitena edició de Sónar+D Istanbul està llesta per a captivar als entusiastes de la creativitat i la tecnologia del 26 al 28 d’abril en Zorlu PSM, amb un enfocament meticulós en el tema del “Llenguatge”. Aquest esdeveniment gratuït serà un aparador de panells de discussió, classes magistrals, instal·lacions de realitat virtual i actuacions en viu que entrellacen la música i la tecnologia de formes innovadores. El programa de Sónar+D Istanbul d’enguany, que inclourà panells seminals, diferents instal·lacions, obres que busquen el diàleg interactuant entre si, inspiradores projeccions audiovisuals i projectes que seran seleccionats a través d’una convocatòria oberta i projectats en Sónar Screen, també oferirà complets tallers als participants.

Els participants tindran l’oportunitat de submergir-se en temes com “Synesthetic Art: Fusionant sentits amb tecnologia”, –moderat per Antonia Folguera, Màster en Innovació Audiovisual i Entorns Interactiuson s’analitzarà com les noves tecnologies estan transformant la percepció sensorial en l’art contemporani. A més, Mónica Rikic liderarà una taula rodona sobre aquest tema, prometent debats estimulants sobre la intersecció entre l’art, la tecnologia i la percepció sensorial. En resum, Sónar+D Istanbul es perfila com un esdeveniment dinàmic i enriquidor que celebra la creativitat i la innovació en l’encreuament de la música i la tecnologia, atraient a ments curioses i visionàries de tot el món.

Descobreix més del Màster en Innovació Audiovisual i Entorns Interactius!

Ver evento relacionado ➞

Últimas noticias

Inauguració de l’exposició “El cuerpo de la nación” de Lizette Nin en HAUS

1 dia ago

“I’M, la (no) passarel·la” que no desfila, sinó que exhibeix

1 dia ago

SINAPSIS, la instal·lació del cos i la ment, al Sónar+D

1 dia ago

Razzmatazz es vesteix dels màsters en disseny de moda

1 setmana ago

Noticias relacionadas

Inauguració de l’exposició “El cuerpo de la nación” de Lizette Nin en HAUS

“I’M, la (no) passarel·la” que no desfila, sinó que exhibeix

SINAPSIS, la instal·lació del cos i la ment, al Sónar+D

Razzmatazz es vesteix dels màsters en disseny de moda

Obert el període de Preinscripció Universitària per accedir als Graus en Disseny i Belles Arts de BAU

Pep Vidal, docent del Grau en Belles Arts, exposa la seva obra a l’ADN Galeria