Campus Virtual
Search
Close this search box.

L’artista i Alumni de BAU Andrea Roma s’exposa a ella mateixa en una vitrina del Raval

L'artista es tanca en una habitació exposada a peu de carrer per reflexionar sobre la privacitat

Hi ha propostes artístiques que trenquen motlles. L’artista i Alumni de BAU Andrea Roma ho ha fet al bell mig del Raval. En un local situat entre els carrers Lleó i Paloma, Roma ha passat set dies tancada en una habitació exposada a peu de carrer per reflexionar entorn de la privacitat. 

L’obra ha tractat de distorsionar la vinculació entre l’habitació com espai íntim enfrontant-la allà on tot és subjecte de ser vist i mirat: el carrer. L’obra, anomenada “Me dejo de mi”, no només ha encuriosit i captivat a vianants, el ressó ha arribat també als mitjans.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by La Vanguardia (@lavanguardia)

 

 

El flyer de l’obra ha estat dissenyat per la també Alumni de BAU, Erika Sarrias. 

Sobre Andrea Roma

Andrea Roma, graduada en Disseny a BAU, és avui una artista multidisciplinar que treballa sobre l’inusual de la quotidianitat des de l’experiència, jugant i experimentant en primera persona amb les situacions límits; la intimitat, la vulnerabilitat i la dicotomia entre allò públic i allò privat. Documenta a través de la fotografia analògica, el laboratori, el diari escrit i el vídeo minidv. 

Ha dirigit i realitzat visuals per a diferents col·lectius com MARICAS i Sunkusi. Ha presentat, enguany, el seu primer llibre anomenat “Diari d’un paràsit”, que segueix la línia del TFG realitzat a BAU i tutoritzat pel professor David Ortiz.

 

Ver evento relacionado ➞

Últimas noticias

BAU triomfa als Premis LAUS 2024 amb una pluja de guardons

1 dia ago

La moda més performativa va fer “sold out” a Razzmatazz

2 dies ago

Inauguració de l’exposició “El cuerpo de la nación” de Lizette Nin en HAUS

1 setmana ago

“I’M, la (no) passarel·la” que no desfila, sinó que exhibeix

1 setmana ago

Noticias relacionadas

BAU triomfa als Premis LAUS 2024 amb una pluja de guardons

La moda més performativa va fer “sold out” a Razzmatazz

Inauguració de l’exposició “El cuerpo de la nación” de Lizette Nin en HAUS

“I’M, la (no) passarel·la” que no desfila, sinó que exhibeix

SINAPSIS, la instal·lació del cos i la ment, al Sónar+D

Razzmatazz es vesteix dels màsters en disseny de moda