Campus Virtual
Search
Close this search box.

Tres projectes d’Alumni, nominats als premis GaudeamusProjecta

Amb 24 finalistes, aquests guardons busquen reconèixer i promoure l'excel·lència acadèmica en els projectes de fi de grau a Espanya

Tres projectes d’exalumnes de BAU han estat nominats a la competició dels premis de la sisena edició dels GaudeamusProjecta, organitzada pel Col·legi Oficial de Disseny Gràfic de Catalunya. Es tracta dels projectes dels Alumni, Verónica Espinel, David Mallén i Andrea Pascual.

Aquests guardons busquen reconèixer i promoure l’excel·lència acadèmica en els projectes de fi de grau a Espanya. Hi ha 24 finalistes, destacats per la recerca, creativitat i impacte social i ambiental. La cerimònia d’entrega de premis serà el dijous 19 d’octubre.

A continuació, una breu descripció de cadascun dels projectes i els seus creadors:

“Unmuted: el arte invisible” de Verónica Espinel – Tutoritzat per Marina Salazar

Aquest projecte, titulat “Unmuted: el arte invisible,” aborda la qüestió de la representació de les dones en el món de l’art. Verónica Espinel desafia els estereotips de gènere a través del disseny compromès i els seus recursos, situant les dones al lloc que els correspon en l’àmbit artístic. Aquest projecte busca donar veu a les dones en l’art i lluitar contra les nocions preconcebudes que han marginat la seva presència.

“Remote” de David Mallén – Tutoritzat per Mònica Mestanza

“Remote” és un projecte d’experiència immersiva digital que utilitza la realitat virtual per crear un univers paral·lel únic. En aquest univers, les tipografies prenen vida amb textures i formes distintives. David Mallén ha creat una experiència envoltant que desafia les expectatives i obre noves possibilitats en el disseny digital. El seu enfocament innovador i creatiu ha portat el disseny a un nou nivell.

“L’impuls de les arrels” d’Andrea Pascual – Tutoritzat per Mònica Mestanza

“L’impuls de les arrels” és un projecte que explora la connexió entre el disseny i la introspecció. Andrea Pascual demostra que el disseny no només transmet missatges, sinó que també pot ser una activitat plàstica i creativa que es connecta amb la introspecció i l’expressió personal. Aquest projecte convida els espectadors a explorar formes, proporcions i successions d’una manera única i personal.

Ver evento relacionado ➞

Últimas noticias

La docent de Belles Arts Lara Fluxà, entrevistada per a EL PAÍS Semanal

1 hora ago

“Diseño y Salud II”, nova publicació amb la participació de docents de BAU

2 hores ago

El Grau Universitari en Belles Arts, un camí cap a la indústria creativa

6 dies ago

BAU acaba el curs acadèmic amb les presentacions finals del Màster Universitari en Design Research

7 dies ago

Noticias relacionadas

La docent de Belles Arts Lara Fluxà, entrevistada per a EL PAÍS Semanal

“Diseño y Salud II”, nova publicació amb la participació de docents de BAU

El Grau Universitari en Belles Arts, un camí cap a la indústria creativa

BAU acaba el curs acadèmic amb les presentacions finals del Màster Universitari en Design Research

Dos Alumni i un docent del MA Innovació Audiovisual i Entorns Interactius, seleccionats per Barcelona Producció

El IX Col·loqui Internacional d’Investigadors en Disseny comptarà amb Serafín Álvarez, docent en Disseny i Belles Arts