Campus Virtual
Search
Close this search box.

La IA i els nous productes tecnològics a la BAU Talks de Leonardo Giusti i Cris Checa

BAU Talks ens portarà a Leonardo Giusti i Cris Checa que ens parlaran sobre les exploracions de la IA en la contribució i la creació d'una nova generació de productes tecnològics

En un món cada vegada més tecnològic, sorgeix la pregunta: com aconseguir que les computadores comprenguin als humans de la mateixa manera que nosaltres ens entenem entre si? Aquesta qüestió serà abordada en la següent BAU Talks “Considerate Computing. When interaction becomes habiti human“, dirigida per Leonardo Giusti, qui presentarà tres innovadors projectes: Soli, Jacquard i Archetype AI.

La idea central és explorar com la intel·ligència artificial pot contribuir a la creació d’una nova generació de productes tecnològics. Aquests no sols serien més intel·ligents, sinó també més conscients i considerats del context social en el qual operen.

Després de l’exposició de Giusti, Cris Checa, Alumni del Màster in Service Design de BAU, conversarà amb ell. En aquesta entrevista s’explorarà el rol dels dissenyadors en la tecnologia i els negocis, així com l’impacte de la intel·ligència artificial en el disseny de serveis i el seu potencial com a eina transformadora.

 

Sobre el dissenyador i l’enginyera

Leonardo Giusti, un reconegut líder en disseny i recerca, compta amb una trajectòria de més de 15 anys especialitzant-se en la conversió de projectes d’R+D en productes innovadors que abasten maquinari, programari i intel·ligència artificial. Abans del seu rol en Archetype AI, Giusti va ocupar posicions destacades com a Cap de Disseny en Tecnologia i Projectes Avançats de Google, així com en Disseny UX i com a Cap de Producte en Samsung Design. A més, va exercir funcions com a cap de disseny d’interacció en el MIT Design Lab. Giusti també va obtenir el seu doctorat en interacció persona-ordinador en la Universitat de Florència. El seu impressionant treball s’ha vist reflectit en més de 30 patents registrades i més de 40 articles científics publicats, i ha estat destacat en mitjans com el New York Times, Washington Post, Wired, Fast Company i altres prestigioses revistes.

Cris Checa, amb una sòlida formació en enginyeria i disseny de serveis, es mou en l’encreuament entre la creativitat, la innovació i la tecnologia, explorant constantment els límits de les experiències i els coneixements interdisciplinaris. Amb un fort compromís amb el disseny centrat en l’ésser humà i la recerca, aporta la seva experiència per a desenvolupar serveis, productes i projectes que generin un impacte positiu en les persones. En l’actualitat, està immersa en l’exploració de l’ecosistema de la intel·ligència artificial i la web3.

 

________________________

BAU Talks “Considerate Computing. When interaction becomes more human”
Data: 14/05/24
Hora: 18:00 h
Lloc: Edifici Pujades – Sala Polivalent (Carrer de Pujades, 118)
Entrada gratuïta amb inscripció previa aquí
Ver evento relacionado ➞

Últimas noticias

Inauguració de l’exposició “El cuerpo de la nación” de Lizette Nin en HAUS

2 dies ago

“I’M, la (no) passarel·la” que no desfila, sinó que exhibeix

2 dies ago

SINAPSIS, la instal·lació del cos i la ment, al Sónar+D

2 dies ago

Razzmatazz es vesteix dels màsters en disseny de moda

1 setmana ago

Noticias relacionadas

Inauguració de l’exposició “El cuerpo de la nación” de Lizette Nin en HAUS

“I’M, la (no) passarel·la” que no desfila, sinó que exhibeix

SINAPSIS, la instal·lació del cos i la ment, al Sónar+D

Razzmatazz es vesteix dels màsters en disseny de moda

Obert el període de Preinscripció Universitària per accedir als Graus en Disseny i Belles Arts de BAU

Pep Vidal, docent del Grau en Belles Arts, exposa la seva obra a l’ADN Galeria