Campus Virtual
Search
Close this search box.

Representació de BAU en el Laboratori d’Art Visual i Sonor (LAVS)

Del 10 al 19 de maig del 2024 al Centre Cultural de la Presó de Mataró dos projectes donaran representació a BAU al LAVS

Del 10 al 19 de maig del 2024 al Centre Cultural de la Presó de Mataró i de la mà del Laboratori d’Art Visual i Sonor de Mataró (LAVS), s’ofereix un espai per a creadors visuals i sonors per exhibir les obres de diferents artistes i professionals de l’audiovisual. El festival aborda la relació entre la imatge i el so a través de diverses expressions artístiques com ara projeccions, vídeo mapping, instal·lacions interactives i performances, amb èmfasi en l’experimentació sonora.

Enguany, BAU disposa d’un espai, un “córner”, en el que dos projectes s’exposaran durant 9 dies en el mes de maig:

Poly

Un projecte desenvolupat per estudiants del Grau en Disseny Audiovisual, Carlos Dubón, Andrea Badia, Gerard Valls, Miquel Martínez i Arrate Ayala. Emmarcat en els àmbits d’Arduino, SERIAL, OSC, MAX i Processing, Poly es basa en l’origen de la música i com persones amb escassa noció musical i persones amb vast coneixement d’aquesta, poden elaborar una composició musical mitjançant la interacció amb un instrument visual.

Tomeduchi

Un altre projecte d’Alumni del Màster en Innovació Audiovisual i Entorns Interactius, creat per Fabricio Atahualpa, Gonzalo Cortez, Rubén Sanchez i Nicolas Vásquez. Tomeduchi és una instal·lació interactiva que presenta una escultura d’una medusa flotant. Aquesta escultura reacciona a la presència de les persones canviant la seva expressió facial, evocant la nostàlgia dels “Tamagotchis” de la infància mitjançant la seva estètica electrònica de 8 bits i llums LED, controlades per sensors de proximitat i Arduino.

Descobreix el programa que oferim en el Grau en Disseny Audiovisual i del Programa de Màsters.

Ver evento relacionado ➞

Últimas noticias

Inauguració de l’exposició “El cuerpo de la nación” de Lizette Nin en HAUS

2 dies ago

“I’M, la (no) passarel·la” que no desfila, sinó que exhibeix

2 dies ago

SINAPSIS, la instal·lació del cos i la ment, al Sónar+D

2 dies ago

Razzmatazz es vesteix dels màsters en disseny de moda

1 setmana ago

Noticias relacionadas

Inauguració de l’exposició “El cuerpo de la nación” de Lizette Nin en HAUS

“I’M, la (no) passarel·la” que no desfila, sinó que exhibeix

SINAPSIS, la instal·lació del cos i la ment, al Sónar+D

Razzmatazz es vesteix dels màsters en disseny de moda

Obert el període de Preinscripció Universitària per accedir als Graus en Disseny i Belles Arts de BAU

Pep Vidal, docent del Grau en Belles Arts, exposa la seva obra a l’ADN Galeria