Campus Virtual
Search
Close this search box.

Una edició d’ARCO amb forta presència de BAU

Àmplia representació de BAU a la 42a edició d'ARCOmadrid, que serà del 22 al 26 de febrer

Àmplia representació de BAU a la 42ª edició d’ARCOmadrid, una de les principals plataformes del mercat de l’art contemporani, que aquest any incorpora el mediterrani com a projecte central.

Del 22 al 26 de febrer, diferents artistes i docents del Grau en Belles Arts i del Grau en Disseny de BAU i una representació institucional del centre seran presents a la fira, que preveu més de 90.000 assistents, 1.300 artistes i 185 galeries de 30 països diferents.

Lúa Coderch, cap d’estudis del Grau en Belles Arts, que l’any passat va guanyar el premi ARCO/Beep d’Art Electrònic amb l’obra Echo, assistirà a la fira amb la galeria àngels Barcelona.

 

 

Coderch també participarà com a representant de BAU en una sessió introductòria sobre la Gallery Climate Coalition (GCC) el 22 de febrer, que té la intenció de desenvolupar i compartir bones pràctiques i recursos medioambientals específics per a professional del sector artístic global. La participació en la sessió de GCC Spain s’emmarca en la voluntat del centre de promoure un art i disseny conscients dels reptes del nostre present, com el canvi climàtic i la sostenibilitat de la pràctica artística.

Altres docents del Grau en Belles Arts també tindran presència a ARCO, com és el cas de Rafel G Bianchi, amb un projecte en col·laboració amb Josep Maynou, a la galeria Bombon Projects. La galeria RocioSantaCruz també presentarà algunes obres del sabadellenc Oriol Vilapuig.

 

 

També hi haurà els artistes Anna Moreno i Fito Conesa, també professor del Grau en Disseny, ambdós presentats per House of Chappaz. Conesa també impartirà una xerrada del programa Meet&Greet que organitza la Fundació Joan Miró el 24 de febrer. Per últim, també hi haurà la professora i doctorand de BAU Alicia Kopf representada per la Galeria Joan Prats.

La presència del professorat de BAU a la fira ARCO constata un dels trets diferencials del Grau en Belles Arts, amb un equip docent d’artistes en actiu, consolidats professionalment i amb un gran interès i implicació al mercat artístic del moment.

Ver evento relacionado ➞

Últimas noticias

El Grau Universitari en Belles Arts, un camí cap a la indústria creativa

10 hores ago

BAU acaba el curs acadèmic amb les presentacions finals del Màster Universitari en Design Research

1 dia ago

Dos Alumni i un docent del MA Innovació Audiovisual i Entorns Interactius, seleccionats per Barcelona Producció

1 dia ago

El IX Col·loqui Internacional d’Investigadors en Disseny comptarà amb Serafín Álvarez, docent en Disseny i Belles Arts

2 dies ago

Noticias relacionadas

El Grau Universitari en Belles Arts, un camí cap a la indústria creativa

BAU acaba el curs acadèmic amb les presentacions finals del Màster Universitari en Design Research

Dos Alumni i un docent del MA Innovació Audiovisual i Entorns Interactius, seleccionats per Barcelona Producció

El IX Col·loqui Internacional d’Investigadors en Disseny comptarà amb Serafín Álvarez, docent en Disseny i Belles Arts

L’Acte de Cloenda de Disseny, en la cartellera de l’Aribau Cinema

Sessió Informativa Online del Grau Universitari en Belles Arts