Campus Virtual
Search
Close this search box.

Nou any acadèmic 2023-2024: Tot torna a començar

BAU ha donat la benvinguda a una nova i renovada comunitat de més de 1000 estudiants entre Grau en Belles Arts, Grau en Disseny i Màsters i Postgraus.

Amb l’arribada del curs 2023-2024, BAU ha donat la benvinguda a una nova i renovada comunitat de més de 1.200 estudiants entre Grau en Belles Arts, Grau en Disseny i Màsters i Postgraus.

 

 

El Grau en Belles Arts continua en el seu segon any de vida amb molt bona salut: dobla el número d’alumnat i es dota de tres grups nous en aquesta nova promoció. El programa, coordinat per Lúa Coderch, s’afiança i es reforça incorporant a la Dra. Mariona Moncunill com a coordinadora de projectes del Grau en Belles Arts.

El Grau en Disseny, el cor de la casa, enguany compleix la quinzena promoció des de que es va constituir com a grau universitari. L’organigrama acadèmic continua coordinat per la Dra. Rebecca G. Mutell com a cap de departaments, i Fran Díaz com a cap d’estudis. L’equip inclou les Dres. Maria Àngels Fortea (Contextos Culturals) i Mireia Feliu (Projectes en Disseny) i els professors Josep Maria Marimon (Materialitats i Tecnologies) i Serafín Alvarez (Composició i Llenguatges).

El Grau en Disseny compta amb la nova incorporació del Dr. Lluís Alexandre Casanoves en la coordinació de l’itinerari d’Espais. L’itinerari de Gràfic, coordinat pels doctorands Pau de Riba, Frank María a Audiovisual i Joan Ros a Moda.

Bona salut també a Màsters i Postgraus. El que fins ara era Postgrau en Comunicació i Creació de Continguts Digitals esdevé Màster responent a la creixent demanda de nous professionals especialitzats en la disciplina. Aquest any acadèmic també veu néixer el nou Màster en Direcció Creativa de Moda, coordinat per Josep Abril i Josep Pagà.

 

 

El Màster Universitari en Design Research, per la seva part, arrenca el seu primer any impartint-se exclusivament en anglès, i mostra múscul batent el record d’alumnat des de que va néixer en la oferta formativa de BAU, des de fa un any coordinat per la Dra. Cecilia de Marinis. També el Màster en Service Design debuta en anglès.

Graus i Màsters que convergeixen, com no, en la recerca que es duu a terme al centre: el programa de doctorat també creix amb sis doctorands més, símptoma del reconeixement i la necessitat de personal investigador en l’àmbit del disseny i la comunicació. Nou any, vida nova i renovada.

Ver evento relacionado ➞

Últimas noticias

BAU triomfa als Premis LAUS 2024 amb una pluja de guardons

3 dies ago

La moda més performativa va fer “sold out” a Razzmatazz

4 dies ago

Inauguració de l’exposició “El cuerpo de la nación” de Lizette Nin en HAUS

2 setmanes ago

“I’M, la (no) passarel·la” que no desfila, sinó que exhibeix

2 setmanes ago

Noticias relacionadas

BAU triomfa als Premis LAUS 2024 amb una pluja de guardons

La moda més performativa va fer “sold out” a Razzmatazz

Inauguració de l’exposició “El cuerpo de la nación” de Lizette Nin en HAUS

“I’M, la (no) passarel·la” que no desfila, sinó que exhibeix

SINAPSIS, la instal·lació del cos i la ment, al Sónar+D

Razzmatazz es vesteix dels màsters en disseny de moda