Campus Virtual
Search
Close this search box.

Lúa Coderch: una carrera imparable

L'artista i cap d'estudis del Grau en Belles Arts exposa al MACBA i apareix en una sèrie de CaixaForum+

Després d’un estiu pletòric on l’artista i cap d’estudis del Grau en Belles Arts ha participat a les fires de Liste a Basilea, Manifesta 14 a Pristina i en una exposició a la Fabra i Coats: Centre d’Art Contemporani de Barcelona, Lúa Coderch comença el curs altre cop carregada de projectes.

 

 

Murs i plataformes

El passat 13 de desembre, el MACBA va inaugurar ‘Col·lecció MACBA. Preludi. Intenció poètica’, comissariada per Elvira Dyanagi Ose, Antònia M. Perelló Ferrer, Claudia Segura Campins i Patrícia Sorroche. Es presenta com un exercici que planteja una ruptura amb el marc institucional, oferint un espai de reflexió i de crítica on el concepte i l’experiència «art» es presenten com un principi generador i emancipador.

Lúa Coderch és una de les participants, amb la peça ‘Estil Internacional (Mur d’Ònix)’, una escultura inflable a escala real de l’emblemàtic mur d’ònix daurat del Pavelló de Mies Van der Rohe. L’exposició es pot visitar fins a mitjans del 2024.

 

 

Però el recorregut de Coderch no s’acaba aquí. CaixaForum+, la nova plataforma d’audiovisual i podcast de Caixa Fòrum sobre cultura i ciència, ha impulsat la sèrie documental ‘A l’estudi: converses entre artistes’, en la qual l’artista protagonitza un capítol visitant l’estudi de de Pere Llobera.

Ver evento relacionado ➞

Últimas noticias

BAU triomfa als Premis LAUS 2024 amb una pluja de guardons

1 dia ago

La moda més performativa va fer “sold out” a Razzmatazz

2 dies ago

Inauguració de l’exposició “El cuerpo de la nación” de Lizette Nin en HAUS

1 setmana ago

“I’M, la (no) passarel·la” que no desfila, sinó que exhibeix

1 setmana ago

Noticias relacionadas

BAU triomfa als Premis LAUS 2024 amb una pluja de guardons

La moda més performativa va fer “sold out” a Razzmatazz

Inauguració de l’exposició “El cuerpo de la nación” de Lizette Nin en HAUS

“I’M, la (no) passarel·la” que no desfila, sinó que exhibeix

SINAPSIS, la instal·lació del cos i la ment, al Sónar+D

Razzmatazz es vesteix dels màsters en disseny de moda