Campus Virtual
Search
Close this search box.

L’estiu pletòric de Lúa Coderch

L’obra de l’artista i cap d’estudis del Grau en Belles Arts es veurà a la Fabra i Coats i a les fires de Liste (Basilea) i Manifesta 14 (Pristina)

Final de curs frenètic per a Lúa Coderch. Al llarg dels pròxims mesos, l’artista i cap d’estudis del Grau en Belles Arts participarà en les fires de Liste a Basilea i Manifesta 14 a Pristina i presentarà una exposició a la Fabra i Coats: Centre d’Art Contemporani de Barcelona.

Art gens neutral

82 galeries de 37 països presentaran les últimes tendències en art contemporani a la Fira d’Art de Liste, a Basilea. Entre elles, la madrilenya The Ryder, que exposarà una selecció d’obres de Coderch, com The Stain, Palau de vent, Echo i La sort és una forma d’atenció. La ciutat suïssa acollirà aquesta plataforma internacional de noves veus creadores del 13 al 19 de juny.

 

 

Alquímia audiovisual

Manifesta, la biennal europea itinerant, celebra una nova edició a Pristina, Kosovo, amb un programa de 100 dies d’art, performances, esdeveniments i tallers. Gold, peça videogràfica de Coderch, també serà present en un certamen que té l’objectiu de d’esperonar la ciutadania a recuperar espai públic. Les dues pròximes cites de Manifesta seran a Barcelona (2024) i a la conca del Rhur (Alemanya, 2026).

 

 

La bona confitura

Hi ha accions quotidianes tan senzilles com menjar fruita seca que ofereixen una possibilitat de reparació i reinici. A Trencar una nou, Coderch proposa un grup de dispositius per recosir les fractures de la vida en comú i generar noves narratives col·lectives. L’exposició serà a la Fabra i Coats: Centre d’Art Contemporani de Barcelona del 13 de setembre al 8 de gener.

 

 

Recentment, Coderch ha guanyat el premi ARCO/Beep d’Art Electrònic amb l’obra Echo (en col·laboració amb Julia Múgica, Lluís Nacenta i Iván Paz) i ha format part de l’exposició col·lectiva Aliens are temporary – a mutating tale al Kunstraum Kreuzberg de Berlín.

A la tardor, presentarà Palau de vent al Bòlit de Girona en el marc de la gira del Premi de Videocreació 2020, ex aequo amb Història potencial de Francesc Tosquelles, Catalunya i la por de Mireia Sallarès.

 

Trencar una nou
Del 13 de setembre de 2022 al 8 de gener de 2023
Fabra i Coats: Centre d’Art Contemporani de Barcelona (Sant Adrià, 20)
Liste Art Fair Basel
Del 13 al 19 de juny de 2022
Werkraum Warteck (Burgweg, 15, Basilea)
Manifesta 14
Del 22 de juliol al 30 d’octubre de 2022
Palace of Youth and Sports (Str Luan Haradinaj, 35, Pristina)

 

→ Més informació: Grau en Belles Arts
Ver evento relacionado ➞

Últimas noticias

L’Acte de Cloenda de Disseny, en la cartellera de l’Aribau Cinema

2 dies ago

Sessió Informativa Online del Grau Universitari en Belles Arts

4 dies ago

Els últims lliuraments dels estudiants del Màster en Design Research

5 dies ago

“Marfantes”, el nou documental experimental d’Anna Moreno

6 dies ago

Noticias relacionadas

L’Acte de Cloenda de Disseny, en la cartellera de l’Aribau Cinema

Sessió Informativa Online del Grau Universitari en Belles Arts

Els últims lliuraments dels estudiants del Màster en Design Research

“Marfantes”, el nou documental experimental d’Anna Moreno

BAU pujarà a l’escenari del Gran Teatre del Liceu

Treball de Fi de Grau, el desenllaç d’una etapa culmina amb l’última entrega