Campus Virtual
Search
Close this search box.

BAU expandeix horitzons a Roma i Lisboa

El centre signa dos nous convenis de mobilitat internacional amb NABA Roma i la Facultat de Belles Arts de la Universitat de Lisboa

La xarxa d’universitats amb les quals BAU col·labora en termes de mobilitat internacional suma dos nous efectius gràcies a les incorporacions de NABA Roma (Nova Acadèmia de Belles Arts) i la Facultat de Belles Arts de la Universitat de Lisboa.

Els convenis s’adrecen tant a la comunitat d’estudiants com al professorat, i ofereixen dues places Erasmus anuals en cada cas.

Del Mediterrani a l’Atlàntic

L’expansió de BAU a Itàlia i Portugal s’emmarca en la voluntat d’ampliar la presència internacional del centre (especialment en el sector artístic europeu) i respon a la creixent demanda d’intercanvis en aquests dos països.

 

 

Serà el tercer conveni al país transalpí, després dels acords amb NABA Milà i DiarC – Università degli Studi di Napoli Federico II, i al segon en terres lusitanes gràcies a la col·laboració amb ESAD Porto (Escola Superior d’Arts i Disseny).

Modernitat i tradició

NABA va ser fundada a Milà el 1980 amb una clara vocació contemporània. El 2019 va inaugurar seu a Roma, al barri de Garbatella, al sud de la ciutat, una antiga zona industrial rehabilitada en sintonia amb el Poblenou. El conveni entre BAU i NABA Roma inclou els itineraris de Gràfic, Audiovisual i Moda.

La Facultat de Belles Arts de la Universitat de Lisboa és l’escola superior d’ensenyament artístic més antiga de Portugal. Ubicada al centre històric de la capital, al barri de Chiado, exerceix com a pol d’afirmació de la modernitat en la creació i la investigació en arts i disseny. La vinculació amb BAU comprèn els itineraris de Gràfic, Audiovisual i Interiors.

 

Ver evento relacionado ➞

Últimas noticias

L’Acte de Cloenda de Disseny, en la cartellera de l’Aribau Cinema

14 hores ago

Sessió Informativa Online del Grau Universitari en Belles Arts

2 dies ago

Els últims lliuraments dels estudiants del Màster en Design Research

3 dies ago

“Marfantes”, el nou documental experimental d’Anna Moreno

4 dies ago

Noticias relacionadas

L’Acte de Cloenda de Disseny, en la cartellera de l’Aribau Cinema

Sessió Informativa Online del Grau Universitari en Belles Arts

Els últims lliuraments dels estudiants del Màster en Design Research

“Marfantes”, el nou documental experimental d’Anna Moreno

BAU pujarà a l’escenari del Gran Teatre del Liceu

Treball de Fi de Grau, el desenllaç d’una etapa culmina amb l’última entrega