Campus Virtual
Search
Close this search box.

La presidenta de Cumulus visita BAU

El centre presenta a Mariana Amatullo l’activitat i les fites del Departament de Recerca, plenament integrat en els tres cicles universitaris.

Des del 2019, BAU és membre de Cumulus, l’única associació global de centres universitaris d’arts i disseny especialitzats en educació i recerca i amb visió i connexions internacionals. Formada actualment per 360 integrants de 63 països, exerceix com a fòrum per compartir coneixements i bones pràctiques.

La presidenta de l’entitat, Mariana Amatullo, ha realitzat una visita completa a BAU per conèixer les instal·lacions i infraestructures del centre i l’activitat del Departament de Recerca.

Professora i vicerectora d’Educació Global i Iniciatives Estratègiques Digitals a la Parsons School of Design (Nova York), ha estat acompanyada per la directora de BAU, Elisabeth Plantada; el director de Recerca, el Dr. Jaron Rowan; la cap d’estudis del Grau en Disseny, Rosa Pera; i el responsable de Relacions Institucionals i Internacionals, Jordi Álvarez.

Argentina establerta als Estats Units, Amatullo ha mostrat un gran interès per la Recerca a BAU, completament integrada en tots els cicles universitaris que s’imparteixen al centre —Grau en Disseny, Màsters i Postgraus i Programa de Doctorat, i ha conegut de primera mà les tesis i línies d’investigació en curs.

 

 

Una col·laboració fèrtil i plural

Amb aquesta visita, BAU reforça el vincle amb l’associació i es consolida com un dels seus membres més actius. Només en els últims dos anys, el centre ha presentat en trobades de Cumulus diversos papers d’investigadors de la casa com la Dra. Marta Camps, el Dr. Jaron Rowan i el Dr. Ramon Rispoli.

Alhora, els darrers números de la revista científica Inmaterial han tingut una acollida excel·lent per part de la resta de membres. Finalment, per arrodonir la primera etapa de BAU dins de Cumulus, l’estudiant de l’itinerari de Moda Mireia Panisello va rebre una menció d’honor al concurs Cumulus Green 2020, on va competir amb prop de 800 projectes universitaris d’arreu del món.

Ver evento relacionado ➞

Últimas noticias

“SPELL”, la barreja d’absurd i màgia a l’Eufònic 2024

8 hores ago

Els Treballs de fi de Grau de Moda desfilen en el Final Degree Fashion Show 2024

14 hores ago

El Màster Universitari en Design Research presenta les seves dues noves becades per al curs 2024-2025

14 hores ago

BAU triomfa als Premis LAUS 2024 amb una pluja de guardons

5 dies ago

Noticias relacionadas

“SPELL”, la barreja d’absurd i màgia a l’Eufònic 2024

Els Treballs de fi de Grau de Moda desfilen en el Final Degree Fashion Show 2024

El Màster Universitari en Design Research presenta les seves dues noves becades per al curs 2024-2025

BAU triomfa als Premis LAUS 2024 amb una pluja de guardons

La moda més performativa va fer “sold out” a Razzmatazz

Inauguració de l’exposició “El cuerpo de la nación” de Lizette Nin en HAUS