Campus Virtual
Search
Close this search box.

L’arquitectura del desig, Interferències amb Cristina Goberna

Dimecres 19 de maig, 12:00. L’arquitecta i professora de BAU presentarà els seus últims treballs d’investigació i pedagogia

L’arquitecta i professora de BAU Cristina Goberna protagonitzarà la nova sessió del cicle Interferències amb la xerrada L’arquitectura del desig. La conferència, organitzada per l’itinerari d’espais del Grau en Disseny, tindrà lloc el dimecres 19 de maig a les 12:00 a l’espai polivalent de BAU amb entrada lliure prèvia inscripció online.

Goberna presentarà els seus últims treballs d’investigació de disseny, pedagogia i arquitectura, com The Architecture of Desire, The Book of Sins, The Theatre of Estrangement, Unmarked Grief, The Institution of Silence, el disseny per a MoMA PS1 a Nova York, el disseny per al Museu Guggenheim de Hèlsinki i el Velòdrom de Medellín.

 

 

Barcelona, Amèrica, Austràlia

Cristina Goberna és arquitecta, crítica i professora universitària. Viu i treballa entre Barcelona, Nova York i Sidney. És cofundadora de l’estudi d’arquitectura Fake Industries Architectural Agonism (FKAA), guardonat amb el Young Architects Forum Prize 2009. Ha impartit classes a les universitats de Columbia i Cooper Union (Nova York), el MIT (Boston) i el Royal College of Arts (Londres), entre altres centres.

Els seus treballs han estat exposats a les biennals de Shenzen, Istambul, Chicago i Venècia i a la triennal d’Oslo, i obres seves han estat adquirides per a les col·leccions permanents del Centre Pompidou (París) i l’Art Institute of Chicago.

 

Interferències: L’arquitectura del desig
Amb Cristina Goberna
Dimecres 19 de maig
12:00
BAU, Espai polivalent (Pujades, 118)
Entrada lliure amb inscripció prèvia

 

Ver evento relacionado ➞

Últimas noticias

BAU triomfa als Premis LAUS 2024 amb una pluja de guardons

1 dia ago

La moda més performativa va fer “sold out” a Razzmatazz

2 dies ago

Inauguració de l’exposició “El cuerpo de la nación” de Lizette Nin en HAUS

1 setmana ago

“I’M, la (no) passarel·la” que no desfila, sinó que exhibeix

1 setmana ago

Noticias relacionadas

BAU triomfa als Premis LAUS 2024 amb una pluja de guardons

La moda més performativa va fer “sold out” a Razzmatazz

Inauguració de l’exposició “El cuerpo de la nación” de Lizette Nin en HAUS

“I’M, la (no) passarel·la” que no desfila, sinó que exhibeix

SINAPSIS, la instal·lació del cos i la ment, al Sónar+D

Razzmatazz es vesteix dels màsters en disseny de moda