Campus Virtual
Search
Close this search box.

La correspondència entre Mafe Moscoso i Chus Domínguez

Un treball articulat al voltant de les cartes que es van enviar l'un a l'altra entorn del projecte 'Hostal España'

La Dra. Mafe Moscoso, docent de BAU i membre de GREDITS, ha col·laborat amb el realitzador Chus Domínguez en un projecte per al Laboratori d’Antropologia Audiovisual Experimental(LAAV_), amb el nom de La apertura a lo que sucede o la posibilidad de contarnos cosas pequeñas y simples.

Un treball articulat al voltant de les cartes que es van enviar l’un a l’altra, entre setembre de 2019 i maig de 2020, entorn del projecte Hostal España, coordinat i dirigit per Chus Domínguez, del qual la Dra. Moscoso ha desenvolupat una recerca situada i transdisciplinar en relació als seus resultats.

Hostal España s’ha desenvolupat amb una comunitat de persones grans que resideixen en un cèntric hostal a la ciutat castellana de Lleó, amb part de les quals s’ha generat un grup que reflexioni, a través de l’audiovisual i a partir del seu cotidianeidad, sobre qüestions bàsiques que afecten l’anomenada tercera edat: entorn social, salut, participació, autonomia, vulnerabilitat, limitacions específiques en l’entorn rural, etc.

La Dra. Mafe Moscoso es defineix com a investigadora migrant i transdisciplinar que explora entre els intersticis de l’etnografia, l’art i la literatura.

Chus Domíguez és un realitzador audiovisual que treballa en l’òrbita del cinema documental i que ha posat en marxa el Laboratori d’Antropologia Audiovisual Experimental(LAAV_) per al MUSAC (Museu d’Art Contemporani de Castella i Lleó)

 

Ver evento relacionado ➞

Últimas noticias

BAU triomfa als Premis LAUS 2024 amb una pluja de guardons

2 dies ago

La moda més performativa va fer “sold out” a Razzmatazz

2 dies ago

Inauguració de l’exposició “El cuerpo de la nación” de Lizette Nin en HAUS

1 setmana ago

“I’M, la (no) passarel·la” que no desfila, sinó que exhibeix

1 setmana ago

Noticias relacionadas

BAU triomfa als Premis LAUS 2024 amb una pluja de guardons

La moda més performativa va fer “sold out” a Razzmatazz

Inauguració de l’exposició “El cuerpo de la nación” de Lizette Nin en HAUS

“I’M, la (no) passarel·la” que no desfila, sinó que exhibeix

SINAPSIS, la instal·lació del cos i la ment, al Sónar+D

Razzmatazz es vesteix dels màsters en disseny de moda