Campus Virtual
Search
Close this search box.

Toormix, una batedora de creativitat i projectes

La seva activitat profesional s'ha anat focalitzant cap al disseny estratègic centrat en el branding, la comunicació i l'experiència d'usuari

Toormix és un estudi creat l’any 2000 per Oriol Armengou i Ferran Mitjans, alumni de BAU d’aquells llunyans anys en què el Centre tenia la seva seu al carreró de les Carolines del barri de Gràcia.

En els primers anys de l’estudi, els seus regals de Nadal per a clients i amics eren útils de cuina pràctics i duradors. En complir els seus primers 10 anys de vida, van organitzar una magnífica festa al Museu Marítim de Barcelona. Avui, sobrepassada la majoria d’edat de l’estudi, estan instal·lats en un espaiós local del barri de Gràcia, i el que va començar com un estudi de disseny gràfic és, possiblement, el millor exemple de creativitat inter-multi-disciplinar.

La seva activitat professional, la de l’estudi Toormix, s’ha anat focalitzant cap al disseny estratègic centrat en el branding, la comunicació i l’experiència de l’usuari. Entre els seus últims projectes podem citar el redisseny de marca i experiència d’usuari per Xtralife, una botiga on line especialitzada en gaming; la renovació de marca i el codi gràfic per al portal immobiliari Fotocasa; o una experiència interactiva per connectar les habitacions de lHotel Le Méridien amb la ciutat de Barcelona.

 

 

Oriol i Ferran segueixen exercint d’investigadors de la cultura i la comunicació i generant projectes paral·lels, sinergies i activitats al voltant del fascinant món del disseny a través de Toormix Next. Com ells mateix el defineixen Toormix NEXT és un nova àrea de negoci per a projectes innovadors relacionats amb l’emprenedoria, la promoció del disseny i la investigació i on també desenvolupem els nostres propis projectes empresarials. Toormix NEXT és una extensió de l’agència, una nova àrea enfocada cap al desenvolupament d’estratègies design-driven per negocis i per a la generació de continguts relacionats amb la idea del disseny com un impulsor de la innovació i la transformació de la societat i els negocis.

Una de les seves propostes són els Fast Talks, un innovador format afterwork en forma de micro-píndoles de coneixement d’uns 30 minuts de durada, comissariades per Toormix, sobre disseny i gastronomia a la barra Fast de Bicnic. La idea va néixer amb l’obertura del restaurant Bicnic, l’octubre de 2017, amb el propòsit de dinamitzar l’espai creant propostes culturals relacionades amb el disseny i la gastronomia.

 

 

Design is Future Congrestival va ser una altra de les seves propostes. Presentada en el marc de la Barcelona Design Week durant les edicions 2015 i 2016, celebrades al Disseny Hub Barcelona, ​​amb el lema Innovation through design, l’esdeveniment estava destinat a professionals i empreses del sector del disseny.

L’última de les seves propostes és l’espai Tactel Toormix, desenvolupat en col·laboració amb la galeria Espai Tactel. Una galeria d’art atípica amb exposicions (individuals o col·lectives) que a partir de la línia de difusió de pràctiques contemporànies iniciada a la galeria Tactel de València, presentarà noves propostes expositives en col·laboració amb l’estudi Toormix així com debats centrats en la reflexió sobre el discurs artístic, la barreja de disciplines, el procés creatiu i l’experimentació amb un paper rellevant en el disseny entès com una forma de pensar i desenvolupar idees i projectes.

 

Ver evento relacionado ➞

Últimas noticias

Inauguració de l’exposició “El cuerpo de la nación” de Lizette Nin en HAUS

11 hores ago

“I’M, la (no) passarel·la” que no desfila, sinó que exhibeix

15 hores ago

SINAPSIS, la instal·lació del cos i la ment, al Sónar+D

17 hores ago

Razzmatazz es vesteix dels màsters en disseny de moda

1 setmana ago

Noticias relacionadas

Inauguració de l’exposició “El cuerpo de la nación” de Lizette Nin en HAUS

“I’M, la (no) passarel·la” que no desfila, sinó que exhibeix

SINAPSIS, la instal·lació del cos i la ment, al Sónar+D

Razzmatazz es vesteix dels màsters en disseny de moda

Obert el període de Preinscripció Universitària per accedir als Graus en Disseny i Belles Arts de BAU

Pep Vidal, docent del Grau en Belles Arts, exposa la seva obra a l’ADN Galeria