Campus Virtual
Search
Close this search box.

El Clúster Audiovisual detecta el talent a BAU

Dos projectes de no-ficció i quatre projectes de noves finestres, els seleccionats pel Pitching Audiovisual 2022

El Clúster Audiovisual de Catalunya posa la mirada als projectes de BAU per la Setmana del Talent Audiovisual.

Dels 50 projectes seleccionats per al Pitching Audiovisual 2022, sis són de l’alumnat de Disseny Audiovisual de BAU. El guardó de Noves finestres se l’ha endut David Mallén, de l’itinerari Gràfic i Audiovisual, amb l’obra Remote. 

 

 

Els premiats rebran una dotació econòmica de 2.000€ i mentories amb experts del sector.

Les jornades estan enfocades en connectar el talent emergent dels centres universitaris en l’àmbit audiovisual amb professionals de tot el sector. Durant tres dies, els estudiants tindran la oportunitat d’asseure’s davant professionals per compartir el potencial dels seus projectes i buscar suports i subvencions.

Categoria No-Ficció

Dar mucho, pedir poco és el documental seleccionat que visibilitza la importància de les cures cap a les persones grans, obra de l’estudiant Laura Mon.

 

 

L’altre projecte seleccionat és Soul Blackout, un documental sobre l’escena musical electrònica a través de l’artista Hadren, realitzat per l’estudiant Alejandra Rodés.

 

Categoria Noves finestres

Vilaboi, de Naiara Fernández, és un projecte de realitat augmentada amb l’objectiu de transmetre i reviure la memòria col·lectiva, històrica i cultural del seu poble, Sant Boi de Llobregat.

 

 

L’estudiant Thalia Escribano proposa PixelSound, un treball d’experimentació gràfica i audiovisual sobre la creació sonora a través d’imatges.

Remote, de David Mallén, es la cinquena proposta seleccionada. Es tracta de la creació d’un món oníric a partir de realitat virtual i disseny 3D.

 

 

Coneixem realment el que suposa per l’entorn crear un dispositiu mòbil, o fer una publicació a les xarxes? Impacto, de Gerard Valls, proposa un recorregut per diferents peces interactives i immersives per generar un espai de debat i reflexió.

 

https://www.youtube.com/watch?v=t6naGJqwr4E&ab_channel=Gerard

 

En el marc de la Setmana del Talent, el dilluns 14 a las 09:15 s’organitza la taula rodona La nova economia audiovisual catalana’, on s’analitzarà el potencial, els reptes, perspectiva i estratègia del sector audiovisual, clau per la economia catalana. L’activitat comptarà amb la participació de figures destacades del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Barcelona, CCMA, Mediapro i el Clúster Audiovisual de Catalunya.

Ver evento relacionado ➞

Últimas noticias

BAU triomfa als Premis LAUS 2024 amb una pluja de guardons

1 dia ago

La moda més performativa va fer “sold out” a Razzmatazz

2 dies ago

Inauguració de l’exposició “El cuerpo de la nación” de Lizette Nin en HAUS

1 setmana ago

“I’M, la (no) passarel·la” que no desfila, sinó que exhibeix

1 setmana ago

Noticias relacionadas

BAU triomfa als Premis LAUS 2024 amb una pluja de guardons

La moda més performativa va fer “sold out” a Razzmatazz

Inauguració de l’exposició “El cuerpo de la nación” de Lizette Nin en HAUS

“I’M, la (no) passarel·la” que no desfila, sinó que exhibeix

SINAPSIS, la instal·lació del cos i la ment, al Sónar+D

Razzmatazz es vesteix dels màsters en disseny de moda