Campus Virtual
Search
Close this search box.

Extrabold Fest: Benvinguts a la cinquena dimensió!

Del 22 al 26 de març. Quarta edició del festival, organitzat per estudiants de l'itinerari de disseny gràfic

Com ja és tradició, els estudiants de disseny gràfic de BAU organitzen Extrabold, el seu propi festival, marcat per l’esperit col·laboratiu i propostes trencadores.

La temàtica d’aquesta quarta edició és la cinquena dimensió, un lloc on els límits del disseny gràfic es dissolen entre disciplines.

El certamen tindrà lloc a BAU del 22 al 26 de març amb exposicions, instal·lacions, publicacions i activitats online, tot i que enguany, a causa de les restriccions sanitàries, només estarà obert per a estudiants i professorat del centre.

Collages, secrets i fanzines

El festival ja està en marxa amb COLLAGE 2.0, una col·laboració online a Photoshop on els estudiants estan creant collages surrealistes. Els cartells resultants s’exposaran al passadís de l’edifici A des del dilluns 22 fins al divendres 26, amb un acte d’inauguració el dilluns a les 13:30.

Durant la setmana del festival hi haurà una altra activitat col·laborativa, Espai en blanc, una tela lliure on els estudiants podran escriure  un pensament que mai hagin volgut dir en veu alta per por, vergonya o respecte. Sense censura, tindran un espai per denunciar, anunciar i explicar-se. El resultat es revelarà el divendres 26.

Des del dimarts 23 fins al final del festival hi haurà una exposició de treballs d’estudiants de segon, tercer i quart a la nau principal de l’edifici A.

Dues de les característiques que destaquen a Extrabold són la festa i l’humor, presents en l’activitat Extravia2, una recerca del tresor amb recompenses. El dimecres, dijous i divendres de 13:30 a 15:30 hi haurà amagades per tota la universitat les lletres d’Extrabold, i la primera persona que en trobi un s’endurà un premi.

El dimecres 24 de 19:30 a 20:30 se celebrarà una Taula Rodona sobre comunicació gràfica en el marc de la convocatòria d’arts visuals de Can Felipa. Hi participaran les alumni Miranda Pérez-Hita i Montse Arderiu (guanyadores de l’edició de 2019) i Sergio Lairisa i Paula Illescas (vencedors el 2020).

Hi haurà una última exposició, Pre A:processos, que recollirà els processos de les activitats que es facin durant el festival, amb la posterior producció d’un fanzine que s’exposarà el dilluns 29.

Per últim, el dilluns 22 BAU es despertarà amb una instal·lació sorpresa que demostrarà que la gràfica d’Extrabold traspassa totes les dimensions.

 

Més informació del festival a @extraboldfest #extraboldfest

 

Ver evento relacionado ➞

Últimas noticias

L’Acte de Cloenda de Disseny, en la cartellera de l’Aribau Cinema

9 hores ago

Sessió Informativa Online del Grau Universitari en Belles Arts

2 dies ago

Els últims lliuraments dels estudiants del Màster en Design Research

3 dies ago

“Marfantes”, el nou documental experimental d’Anna Moreno

4 dies ago

Noticias relacionadas

L’Acte de Cloenda de Disseny, en la cartellera de l’Aribau Cinema

Sessió Informativa Online del Grau Universitari en Belles Arts

Els últims lliuraments dels estudiants del Màster en Design Research

“Marfantes”, el nou documental experimental d’Anna Moreno

BAU pujarà a l’escenari del Gran Teatre del Liceu

Treball de Fi de Grau, el desenllaç d’una etapa culmina amb l’última entrega