Campus Virtual
Search
Close this search box.

‘Epítome’, el Final Degree Fashion Film 2020

Amb direcció, producció i edició d'Anna Murciano a partir d'un guió de Mateu Rabell, tots dos alumni de BAU

El passat 19 de novembre va tenir lloc l’estrena oficial d’Epítome en el marc de la Barcelona Design Week 2020. Un fashion film realitzat per l’alumni Anna Murciano que resumeix el Final Degree Fashion Show 2020 a partir dels Treballs Finals de Grau de l’alumnat de Moda del curs passat.

En aquesta peça audiovisual, que la propia autora descriu com a “col·lectiva, instrospectiva i atemporal”, i en què un dels grans conceptes tractats és el temps, es fan patents les seves fonts d’inspiració: The Eternal Summertime de Miquel Díazels plans estàtics d’Andy Warhol o el ritme de la peça Puw€rty, dirigida per Agueda Sfer. Els treballs d’artistes multidisciplinaris com Miranda July o Petra Collins són també referents per a aquesta jove realitzadora.

Epítome apareixen els treballs dels estudiants tot just graduadats Núria Almacelles, Anna Andreví, Dina Bougnouch, Maria Bretons, Mariona Campmany, Christian Carrión, Maria Casals, Noemí Cid, Mariona Corxet, Paola Fernandez, Virgili Gallardo, Carla Gelmà, Sangita Gili, Cèlia Mialet, Miriam Montañés, Laura Núñez, Ana Perera, Núria Ramos, Abril Romero, Anna Sebastià, Laia Segarra, Irene Serra, Wang Vilagrasa i Diana Younes.

 

 

La direcció, producció i edició d’Epítome és d’Anna Murciano a partir d’un guió de Mateu Rabell també alumni— i la direcció de fotografia és de Ryan Zemke. A la part tècnica, el fashion film va comptar amb la participació de Joel Burgés (1r assistent de càmera), Laura Rodríguez (2a assistent de càmera), Lucia Esclapez i Gerard Bufí (gaffer), Marc Esteban i Oriol Tarrason (sparks), Alex Bravo i Claudio Marzà (assistents de producció), Gina Madí (direcció d’art), Susana i Zoe Thibault (assistentes d’art). La veu en off és de Sarah Wyss i el make up de Cazacarra. També van participar en el projecte Aleksandra Klimowicz (fotografia), Enya Rodríguez (colorista), Enric Pérez (disseny gràfic), Roger Garriga (disseny de so), Oriol Colomar i Enya Rodríguez (lloguer de càmara).

En el càsting hi va participar Anna Andreví, Marc Alexandri, Alicia Bosch, Maria Bretons, Alexis Cabrera, Artur Caellas, Laura Carbonell, Sayoh Ceesay, Noemi Cid, Omar Dieng, Shanti Dieng, Júlia Esparreguera, Paola Fernandez, Virgili Gallardo, Andrea Garcia, Txell Gilabert, Guillem Giralt, Paula Illescas, Corneille Imounga, Gina Madí, Andrea Mestre, Celia Mialet, Natalia Montero, Laura Núñez, Judith Pinyol, Mar Poblet, Lluc Quintana, Núria Ramos, abril Romero, Laia Segarra, Irene Serra, Gurpreet Singh, Julia Soler i Laura Van Der Haar.

 

Ver evento relacionado ➞

Últimas noticias

L’Acte de Cloenda de Disseny, en la cartellera de l’Aribau Cinema

4 dies ago

Sessió Informativa Online del Grau Universitari en Belles Arts

5 dies ago

Els últims lliuraments dels estudiants del Màster en Design Research

6 dies ago

“Marfantes”, el nou documental experimental d’Anna Moreno

1 setmana ago

Noticias relacionadas

L’Acte de Cloenda de Disseny, en la cartellera de l’Aribau Cinema

Sessió Informativa Online del Grau Universitari en Belles Arts

Els últims lliuraments dels estudiants del Màster en Design Research

“Marfantes”, el nou documental experimental d’Anna Moreno

BAU pujarà a l’escenari del Gran Teatre del Liceu

Treball de Fi de Grau, el desenllaç d’una etapa culmina amb l’última entrega