Campus Virtual
Search
Close this search box.

Núria Vila, entrevistada en el cicle ‘Design: What’s next?’

L’alumni de BAU defensa que, com a dissenyadors, tenim una responsabilitat social i que podem ser generadors del canvi

El FAD ha llançat una enquesta entre els seus associats per a intentar dilucidar el futur de la professió amb el nom de Design: What’s next?, i el lema reaction creation. Per promocionar l’enquesta està realitzant entrevistes a destacats dissenyadors com Toni Segarra o Núria Vila.

Vila és alumni de BAU i en la seva entrevista, que podeu llegir completa aquí, ens diu entre altres coses que “és important que prenguem consciència i repensem la nostra manera de consumir”, i que “com a dissenyadors tenim una responsabilitat social i que podem ser generadors del canvi”.

 La dissenyadora impartirà, dins de la programació de cursos de la Universitat d’Estiu de BAU (que a causa de la situació de pandèmia tindran lloc durant el mes de setembre), un curs de Disseny Gràfic Sostenible que defensa el principi de “pensa global, actua local”, i sosté que hem de pensar dissenys que generin el mínim impacte ambiental en tot el seu cicle de vida. Un curs per comprovar que hi ha una altra manera de fer les coses, que la sostenibilitat, l’ecologia i el respecte pel medi ambient haurien d’estar presents en tots els processos de disseny.

 

Ver evento relacionado ➞

Últimas noticias

“SPELL”, la barreja d’absurd i màgia a l’Eufònic 2024

5 hores ago

Els Treballs de fi de Grau de Moda desfilen en el Final Degree Fashion Show 2024

11 hores ago

El Màster Universitari en Design Research presenta les seves dues noves becades per al curs 2024-2025

12 hores ago

BAU triomfa als Premis LAUS 2024 amb una pluja de guardons

5 dies ago

Noticias relacionadas

“SPELL”, la barreja d’absurd i màgia a l’Eufònic 2024

Els Treballs de fi de Grau de Moda desfilen en el Final Degree Fashion Show 2024

El Màster Universitari en Design Research presenta les seves dues noves becades per al curs 2024-2025

BAU triomfa als Premis LAUS 2024 amb una pluja de guardons

La moda més performativa va fer “sold out” a Razzmatazz

Inauguració de l’exposició “El cuerpo de la nación” de Lizette Nin en HAUS