Campus Virtual
Search
Close this search box.

El Diploma nocturn en Disseny Gràfic, la via professionalitzadora

Una formació bàsica i completa des dels principis del disseny, la tipografia i la fotografia fins a l'aplicació i en diferents especialitzacions

Dies enrere, va tenir lloc la Festa de fi de curs dels estudiants del Diploma en disseny nocturn (BAU Nit). Un esdeveniment anual desenfadat i amb una excusa temàtica —l’ugly design aquest any, o el fenomen Stranger Things l’any passat— per a acomiadar tres anys de formació especialitzada que els prepara per a ser dissenyadors gràfics.

 

 

El Diploma en Disseny Gràfic “BAU Nit” ofereix una formació bàsica i completa del que ha de conèixer i saber fer un dissenyador gràfic: des dels principis del disseny, de la tipografia i de la fotografia fins a l’aplicació i peculiaritats de les diferents especialitzacions de la professió (disseny editorial, embalatge, imatge corporativa, publicitat, disseny multimèdia i gràfica de l’entorn).

En el primer curs s’introdueixen els principis bàsics del disseny i es realitzen projectes basats en els diferents àmbits professionals. En el segon curs s’augmenta la complexitat dels projectes i se centra en els pilars bàsics del disseny gràfic: disseny editorial, imatge corporativa i disseny publicitari. En el tercer curs es treballa la gràfica en una nova dimensió, ja sigui mitjançant el disseny d’embalatge, la gràfica de l’entorn i/o el disseny multimèdia.

Aquí es poden veure alguns dels treballs realitzats pels estudiants del curs.

 

Ver evento relacionado ➞

Últimas noticias

L’Acte de Cloenda de Disseny, en la cartellera de l’Aribau Cinema

4 dies ago

Sessió Informativa Online del Grau Universitari en Belles Arts

5 dies ago

Els últims lliuraments dels estudiants del Màster en Design Research

6 dies ago

“Marfantes”, el nou documental experimental d’Anna Moreno

1 setmana ago

Noticias relacionadas

L’Acte de Cloenda de Disseny, en la cartellera de l’Aribau Cinema

Sessió Informativa Online del Grau Universitari en Belles Arts

Els últims lliuraments dels estudiants del Màster en Design Research

“Marfantes”, el nou documental experimental d’Anna Moreno

BAU pujarà a l’escenari del Gran Teatre del Liceu

Treball de Fi de Grau, el desenllaç d’una etapa culmina amb l’última entrega