Campus Virtual
Search
Close this search box.

La carta de Mariona Genís i Marina Salazar a l’alcaldessa Ada Colau

Del 28 de març al 5 de maig. Una exposició col·lectiva i multisensorial al Col·legi d'Arquitectes de Catalunya a Barcelona

Escriure una carta mai ha estat fàcil, de no ser per les ganes de fer-li saber a algú altre el que sents, el que penses, el que et preocupa, el que t’ha trencat el cor, el que et fa feliç, el que t’agradaria pel futur, el que t’estimes o el que desitjaries que millorés.

Mariona Genís, coordinadora de l’Àrea d’Innovació Docent, professora del Grau en Disseny i del Màster d’Interiors i membre de GREDITS, i Marina Salazar, també professora del Grau en Disseny, participen en l’exposició Cartes a l’Alcaldessa, organitzada pel Col·legi d’Arquitectes de Catalunya.

El projecte Cartes a l’alcaldessa va proposar a 70 arquitectes i als 30 no arquitectes vinculats a la creació que escrivissin una carta en format A4 i contingut lliure. Finalment es van rebre 65 respostes que conformen un calidoscopi de la ciutat de Barcelona.

 

 

L’exposició s’ha pensat com multi-sensorial i en ella no només es podran veure i llegir les cartes al vestíbul del COAC, sinó que també es projectaran a la façana de l’edifici perquè puguin ser llegides pels vianants, o escoltades mitjançant locució al racó més íntim del vestíbul i també es projectaran les cartes que qualsevol visitant vulgui comunicar-li a l’alcaldessa a través de les xarxes socials. Una bústia permetrà dirigir-se a l’alcaldessa en el paper tradicional de les cartes. El concepte dels mobles expositius està basat en l’economia circular a través del reciclatge.

Aquest projecte és una idea original de Storefront for Art & Architecture de Nova York, comissariat per Eva Franch, i s’ha realitzat en altres ciutats com Atenes, Bogotà, Buenos Aires, Lisboa, Madrid, Rotterdam, Mariupol, Ciutat de Mèxic, Nova York , Ciutat de Panamà, São Paulo, Taipei i Taichung.

 

Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (Plaça Nova, 5)
Del 28 de març al 5 de maig de 2019
De dilluns a dissabte de 10:00 a 20:00; diumenges de 10:00 a 15:00
Ver evento relacionado ➞

Últimas noticias

El Grau Universitari en Belles Arts, un camí cap a la indústria creativa

9 hores ago

BAU acaba el curs acadèmic amb les presentacions finals del Màster Universitari en Design Research

1 dia ago

Dos Alumni i un docent del MA Innovació Audiovisual i Entorns Interactius, seleccionats per Barcelona Producció

1 dia ago

El IX Col·loqui Internacional d’Investigadors en Disseny comptarà amb Serafín Álvarez, docent en Disseny i Belles Arts

2 dies ago

Noticias relacionadas

El Grau Universitari en Belles Arts, un camí cap a la indústria creativa

BAU acaba el curs acadèmic amb les presentacions finals del Màster Universitari en Design Research

Dos Alumni i un docent del MA Innovació Audiovisual i Entorns Interactius, seleccionats per Barcelona Producció

El IX Col·loqui Internacional d’Investigadors en Disseny comptarà amb Serafín Álvarez, docent en Disseny i Belles Arts

L’Acte de Cloenda de Disseny, en la cartellera de l’Aribau Cinema

Sessió Informativa Online del Grau Universitari en Belles Arts