Campus Virtual
Search
Close this search box.

Descobreix què és el “savoir-faire” per a liderar equips en aquesta nova BAU Talks

Dilluns, 27 de maig a les 18.00 | La primera conferència organitzada pel nou Màster en Disseny i Lideratge d'Organitzacions Creatives on es parlarà de com gestionar equips creatius per al bon desenvolupament i l'evasió de l'avorriment

La més recent edició de BAU Talks, organitzada pel Màster en Disseny i Lideratge d’Organitzacions Creatives, se centrarà en les característiques i desafiaments específics que enfronten els equips creatius en el seu funcionament i manera de treballar. Els equips creatius requereixen llibertat i autonomia, posseeixen un alt grau de coneixement, tenen una baixa tolerància a l’avorriment, i mantenen una curiositat constant, a més d’una resistència a reconèixer el lideratge dels caps.

Aquestes característiques, encara que creen condicions favorables per a la producció creativa, també imposen exigències úniques per als qui assumeixen rols de lideratge. Per això, la BAU Talks “El lideratge en organitzacions creatives” busca explorar el savoir-faire necessari per a liderar equips i organitzacions creatives, anticipant les habilitats i enfocaments necessaris per a assumir aquest rol amb èxit. La conversa es basarà en l’experiència pràctica de líders que han dirigit equips creatius en l’àmbit del disseny durant anys, així com d’aquells que estan iniciant la seva trajectòria en aquest camp.

Sobre els Ponents

Xavier Bas. Dissenyador graduat en Elisava (1981) i director creatiu de Bas—Capo. Ha impartit classes de projectes de disseny en Elisava i en IDEP, i ha estat Secretari General del FAD (Foment de les Arts i del Disseny). Actualment, Xavier combina la seva activitat professional amb la fotografia.

Asun Panero. Directora Creativa i de Desenvolupament de Producte en Nusa Studio, especialitzat en llenceria i roba de bany. En Nusa Studio, Asun facilita la col·laboració des d’una estructura petita i flexible, ajudant les marques a transformar idees en productes a través del disseny, la tècnica i la materialització. Graduada a l’Escola d’Arts i Tècniques de la Moda, va ser Directora Creativa i de Desenvolupament de Producte de les diverses marques del grup multinacional Lacelier (VFB Lingerie – Vanity Fair Brands). Actualment, és professora del Màster en Disseny i Lideratge d’Organitzacions Creatives, BAU-Innova.

Sandra Carrau. Sociòloga i Sòcia-consultora de l’Institut Innova, posseeix un Postgrau en Gestió de RH de IDEC-UPF, Barcelona, i ha completat el Customer Experience Strategy and Design Programme en BAU i RMIT. Ha estat professora de workshops en el Màster en Direcció d’Art en Publicitat de la URL i consultora en seminaris experiencials com “Being, Meaning, Engaging: Resistance and Transformation in Systems” en TGI, Londres, i “Generant alternatives creatives diluint bloquejos” en l’Institut Innova. Sandra és assessora en lideratge i equips creatius, i coordina l’equip de professorat del Màster en Disseny i Lideratge d’Organitzacions Creatives, BAU-Innova.

Descobreix el nostre Màster en Disseny i Lideratge d’Organitzacions Creatives en la nostra web.

 

________________________

BAU Talks “El lideratge en organitzacions creatives”
Data: 27/05/24
Hora: 18.00 H
Lloc: Aula 02.04
Inscriu-te en aquest enllaç
Ver evento relacionado ➞

Últimas noticias

“SPELL”, la barreja d’absurd i màgia a l’Eufònic 2024

3 hores ago

Els Treballs de fi de Grau de Moda desfilen en el Final Degree Fashion Show 2024

9 hores ago

El Màster Universitari en Design Research presenta les seves dues noves becades per al curs 2024-2025

9 hores ago

BAU triomfa als Premis LAUS 2024 amb una pluja de guardons

5 dies ago

Noticias relacionadas

“SPELL”, la barreja d’absurd i màgia a l’Eufònic 2024

Els Treballs de fi de Grau de Moda desfilen en el Final Degree Fashion Show 2024

El Màster Universitari en Design Research presenta les seves dues noves becades per al curs 2024-2025

BAU triomfa als Premis LAUS 2024 amb una pluja de guardons

La moda més performativa va fer “sold out” a Razzmatazz

Inauguració de l’exposició “El cuerpo de la nación” de Lizette Nin en HAUS