Campus Virtual
Search
Close this search box.

La moda més performativa va fer “sold out” a Razzmatazz

L'esdeveniment del passat dilluns 17 de juny ens va mostrar la capacitat d'hibridació que tenen els dos màsters de moda. Una jornada que no va deixar indiferent ni a assistents ni al disseny de moda en si mateix

L’esdeveniment que va unir la passió per la moda i la creativitat dels estudiants del Màster en Disseny i Tecnologia en Moda i del Màster en Direcció Creativa de Moda de BAU va culminar en una nit memorable en la icònica Sala Razzmatazz. La celebració es va estendre fins a les 21.00 h, oferint un espectacle que va destacar pels seus performances i l’originalitat de les col·leccions presentades.

L’espai de la Sala 1 es va transformar en un recorregut interactiu, dividit segons les propostes individuals de cada estudiant. L’experiència va començar en la part central de la sala, on els assistents es van trobar amb les primeres exposicions, marcant l’inici d’una travessia visual i sensorial. El recorregut va continuar per l’escenari, que va servir de plataforma per a les performances, abans de finalitzar en un dels balcons laterals, oferint una vista panoràmica de les instal·lacions.

Cada estudiant va presentar la seva col·lecció a través d’actuacions en viu que no sols mostraven la roba, sinó que també contaven una història, utilitzant la moda com a mitjà d’expressió artística. Les performances van ser un reflex de la creativitat i la innovació que caracteritzen a aquests dissenyadors emergents, integrant elements de sostenibilitat i una crítica social profunda en cada peça.

Després de cada presentació, la música va omplir l’ambient, creant un espai on els assistents, docents, dissenyadors i el públic en general van poder intercanviar sensacions i opinions. La interacció entre els diferents actors de l’esdeveniment va afegir una capa addicional de riquesa a la nit, convertint-la en una celebració de talent i diversitat.

Els assistents no sols van gaudir de la moda, sinó d’un espectacle integral que barrejava instal·lacions artístiques amb el dinamisme de les performances. Aquesta col·laboració entre BAU i Razzmatazz no sols va subratllar la importància de donar suport al talent local, sinó que també va destacar la capacitat de la moda per a actuar com un catalitzador cultural a la ciutat de Barcelona.

Estudios:
Ver evento relacionado ➞

Últimas noticias

L’Acte de Cloenda de Disseny, en la cartellera de l’Aribau Cinema

4 dies ago

Sessió Informativa Online del Grau Universitari en Belles Arts

6 dies ago

Els últims lliuraments dels estudiants del Màster en Design Research

1 setmana ago

“Marfantes”, el nou documental experimental d’Anna Moreno

1 setmana ago

Noticias relacionadas

L’Acte de Cloenda de Disseny, en la cartellera de l’Aribau Cinema

Sessió Informativa Online del Grau Universitari en Belles Arts

Els últims lliuraments dels estudiants del Màster en Design Research

“Marfantes”, el nou documental experimental d’Anna Moreno

BAU pujarà a l’escenari del Gran Teatre del Liceu

Treball de Fi de Grau, el desenllaç d’una etapa culmina amb l’última entrega