Campus Virtual
Search
Close this search box.

El Màster Universitari en Design Research presenta les seves dues noves becades per al curs 2024-2025

Amb l'objectiu de premiar l'excel·lència acadèmica i impulsar la carrera i la recerca en l'àmbit del disseny, aquesta beca permet l'accés de talent emergent i persones implicades i atentes amb l'entorn i el disseny

BAU ha atorgat dues beques del 50% de l’import total del Màster Universitari en Design Research per al curs acadèmic 2024-2025, amb l’objectiu de premiar l’excel·lència acadèmica i impulsar la carrera i la recerca en l’àmbit del disseny. Aquestes beques faciliten l’accés a una formació avançada, permetent a les beneficiàries desenvolupar les seves habilitats i coneixements. A més, aquest títol oficial permet postular-se a programes de doctorat en el futur.

Les becades d’enguany són l’Andrea Villegas Robles, estudiant de BAU en el Grau en Disseny, i Francisca Fuenzalida. Ambdues han demostrat un compromís excepcional amb el disseny i una forta capacitat investigadora, qualitats que els han permès destacar entre nombroses candidates.

El Màster Universitari en Design Research, impartit en anglès, té com a objectiu promoure l’esperit crític i investigador dels joves dissenyadors. Aquest programa respon als desafiaments contemporanis on el disseny exerceix un paper crucial tant en l’àmbit polític com social. A través d’una formació rigorosa i una perspectiva interdisciplinària, el Màster prepara a estudiants per a abordar problemes complexos i contribuir al progrés individual i col·lectiu mitjançant el disseny.

Estudios:
Ver evento relacionado ➞

Últimas noticias

L’Acte de Cloenda de Disseny, en la cartellera de l’Aribau Cinema

4 dies ago

Sessió Informativa Online del Grau Universitari en Belles Arts

6 dies ago

Els últims lliuraments dels estudiants del Màster en Design Research

1 setmana ago

“Marfantes”, el nou documental experimental d’Anna Moreno

1 setmana ago

Noticias relacionadas

L’Acte de Cloenda de Disseny, en la cartellera de l’Aribau Cinema

Sessió Informativa Online del Grau Universitari en Belles Arts

Els últims lliuraments dels estudiants del Màster en Design Research

“Marfantes”, el nou documental experimental d’Anna Moreno

BAU pujarà a l’escenari del Gran Teatre del Liceu

Treball de Fi de Grau, el desenllaç d’una etapa culmina amb l’última entrega