Campus Virtual
Search
Close this search box.

Els Treballs de fi de Grau de Moda desfilen en el Final Degree Fashion Show 2024

Torna un any més la passarel·la més autèntica i singular d’estudiants de quart del Grau en Disseny de Moda. Les col·leccions, resultat dels seus Treballs de Final de Grau, desfilaran pel passadís central de l’Edifici Granada

El proper dijous 4 de juliol, l’Edifici Granada de BAU es convertirà en l’epicentre de la moda i la innovació. A partir de les 18.00, el Final Degree Fashion Show 2024 donarà vida a un espectacle únic, on la creativitat i l’avantguarda s’uniran en una passarel·la que promet desafiar les expectatives i trencar motlles.

Aquest esdeveniment, que celebra els projectes de fi de grau de l’itinerari de moda de BAU, és molt més que una desfilada. És un manifest de valors fonamentals com la sostenibilitat, la inclusió i la diversitat, plasmats en cada peça amb una forta càrrega conceptual. Joves dissenyadors/es han posat a prova els límits de la seva imaginació, creant peces que no sols són visualment impactants, sinó que també porten un missatge poderós i rellevant per al nostre temps.

En el Final Degree Fashion Show 2024, la moda es converteix en un vehicle de canvi, una expressió d’ideals i una plataforma per a noves veus que busquen transformar el món. Des de teixits reciclats fins a siluetes inclusives, cada col·lecció és un testimoniatge del compromís dels estudiants amb un futur més equitatiu i conscient.

Una celebració de la innovació i un far d’esperança per a la pròxima generació de dissenyadors/es. La moda té el poder de canviar el món, i aquests/es estudiants estan preparats per a liderar aquesta transformació. No et perdis aquesta desfilada màgica a BAU, on el futur de la moda es revela davant els teus ulls!

Estudios:

Últimas noticias

L’Acte de Cloenda de Disseny, en la cartellera de l’Aribau Cinema

4 dies ago

Sessió Informativa Online del Grau Universitari en Belles Arts

6 dies ago

Els últims lliuraments dels estudiants del Màster en Design Research

7 dies ago

“Marfantes”, el nou documental experimental d’Anna Moreno

1 setmana ago

Noticias relacionadas

L’Acte de Cloenda de Disseny, en la cartellera de l’Aribau Cinema

Sessió Informativa Online del Grau Universitari en Belles Arts

Els últims lliuraments dels estudiants del Màster en Design Research

“Marfantes”, el nou documental experimental d’Anna Moreno

BAU pujarà a l’escenari del Gran Teatre del Liceu

Treball de Fi de Grau, el desenllaç d’una etapa culmina amb l’última entrega