Campus Virtual
Search
Close this search box.

El docent Lluís Alexandre Casanovas Blanco, nominat als Premis FAD 2024

"Tres ensayos de paisaje: Ecosistemas móviles" i "Alcalá 31's Extremo Makeover: una arquitectura para Juan Muñoz" són els dos grans projectes que ha presentat per a aquests reconeguts premis d'arquitectura

En la seva seixanta-sisena edició, els premis FAD 2024 van tancar convocatòries el gener d’aquest any i estan engegant màquines per a saber quins seran els guanyadors/es d’enguany. Els Premis, convocats per ARQUIN-FAD, van tancar aquesta convocatòria amb un total de 415 obres presentades: 341 corresponents als Premis FAD d’Arquitectura i Interiorisme, 21 als Premis FAD Internacionals i 53 als Premis FAD de Pensament i Crítica. El professor i coordinador del Grau en Disseny d’Espais Lluís Alexandre Casanovas Blanco ha estat nominat per a dues peces:

  • TRES ENSAYOS DE PAISAJE: ECOSISTEMAS MÓVILES“, Calle del Conde Duque, 9, Madrid (Espanya). Seleccionat en la categoria de FAD Ciutaty Paisatge 2024, Lluís Alexandre Casanovas Blanco comparteix autoria en aquest projecte de disseny d’espais amb Lys Villalba Rubio. A més, el “Centro de Cultura Contemporánea Conde Duque” es presenta com l’empresa promotora de la peça.

 

 

 

 

 

 

 

 

<<Extracte de l’estructura de  “TRES ENSAYOS DE PAISAJE: ECOSISTEMAS MÓVILES”>>

<<Extracte de l’estructura de  “ALCALÁ 31’S EXTREME MAKEOVER: UNA ARQUITECTURA PARA JUAN MUÑOZ”>>

En uns mesos descobrirem si les nominacions de Lluís Alexandre Casanovas Blanco s’acabaran formalitzant com a premis. Fins llavors, pots seguir el seu treball aquí i pots consultar més informació sobre el Grau en Disseny d’Espais en el nostre portal.

Ver evento relacionado ➞

Últimas noticias

Inauguració de l’exposició “El cuerpo de la nación” de Lizette Nin en HAUS

2 dies ago

“I’M, la (no) passarel·la” que no desfila, sinó que exhibeix

2 dies ago

SINAPSIS, la instal·lació del cos i la ment, al Sónar+D

2 dies ago

Razzmatazz es vesteix dels màsters en disseny de moda

1 setmana ago

Noticias relacionadas

Inauguració de l’exposició “El cuerpo de la nación” de Lizette Nin en HAUS

“I’M, la (no) passarel·la” que no desfila, sinó que exhibeix

SINAPSIS, la instal·lació del cos i la ment, al Sónar+D

Razzmatazz es vesteix dels màsters en disseny de moda

Obert el període de Preinscripció Universitària per accedir als Graus en Disseny i Belles Arts de BAU

Pep Vidal, docent del Grau en Belles Arts, exposa la seva obra a l’ADN Galeria