Campus Virtual
Search
Close this search box.

Neix 1:1 FEST1VAL, el gran esdeveniment del Grau en Disseny d’Espais

Coincidint amb les Setmanes d'Arquitectura, el 16 de maig se celebrarà en BAU tota una sèrie d'activitats destinades a encarar els grans reptes de l'arquitectura contemporània

El 16 de maig de 2024 BAU es complau a anunciar la primera edició del “1:1 Fest1val“, que tindrà lloc com a part de les Setmanes d’Arquitectura de Barcelona del 14 de maig al 28 de juny.

Des del seu inici el 2017, les Setmanes d’Arquitectura de Barcelona han estat una plataforma oberta a la participació i col·laboració d’entitats dedicades a la divulgació de l’arquitectura a la ciutat, així com representants de diverses disciplines socials, culturals i artístiques. Enguany, 74 entitats i 12 universitats s’han sumat a la convocatòria, oferint més de 183 activitats adreçades a tots els públics, amb l’objectiu de reflexionar i compartir com la ciutat construïda s’ha adaptat als reptes actuals, especialment els Objectius de Desenvolupament Sostenible 2030, amb l’horitzó de la Capital Mundial de l’Arquitectura Barcelona 2026.

El “1:1 Fest1val” de BAU és una part essencial d’aquest esdeveniment anual i és organitzat per l’Itinerari del Grau en Disseny d’Espais, coordinat pel Dr. Lluís Alexandre Casanovas. El seu objectiu és qüestionar la rellevància del disseny d’espais en un context marcat per la crisi climàtica, la desigualtat social i el domini tecnològic en un món globalitzat que busca tornar a teixir connexions amb el context local. Aquest esdeveniment, concebut des de l’àmbit acadèmic en connexió amb la ciutat, està adreçat a diversos perfils i professionals del disseny d’espais interessats a comprendre els reptes d’intervenir en l’entorn construït actual.

La cita tindrà lloc a l’Edifici GRANADA de BAU, situat al carrer de la Ciutat de Granada, 34-36 el dijous 16 de maig, de 16:00 a 21:00 hores.

Descobreix molt més del Grau en Disseny d’Espais.

També pots seguir a Instagram el “1:1 Fest1val” per no perdre’t res!

Ver evento relacionado ➞

Últimas noticias

Inauguració de l’exposició “El cuerpo de la nación” de Lizette Nin en HAUS

2 dies ago

“I’M, la (no) passarel·la” que no desfila, sinó que exhibeix

2 dies ago

SINAPSIS, la instal·lació del cos i la ment, al Sónar+D

2 dies ago

Razzmatazz es vesteix dels màsters en disseny de moda

1 setmana ago

Noticias relacionadas

Inauguració de l’exposició “El cuerpo de la nación” de Lizette Nin en HAUS

“I’M, la (no) passarel·la” que no desfila, sinó que exhibeix

SINAPSIS, la instal·lació del cos i la ment, al Sónar+D

Razzmatazz es vesteix dels màsters en disseny de moda

Obert el període de Preinscripció Universitària per accedir als Graus en Disseny i Belles Arts de BAU

Pep Vidal, docent del Grau en Belles Arts, exposa la seva obra a l’ADN Galeria