Campus Virtual
Search
Close this search box.

“Beyond The Fringe”, del Màster en Animació Stop Motion, guanya com a millor projecte d’Europa

L'obra destaca per la seva execució impecable, direcció d'art brillant i una narrativa que apel·la a la sensibilitat de l'espectador.

El passat divendres, la màgia es va apoderar de l’escenari del DHUB a Barcelona en atorgar-se el desitjat European Student of the Year Award, un guardó de prestigi internacional concedit per ACD*E. I el millor projecte europeu és de BAU, realitzat per alumnes del Màster en Animació Stop Motion: “Beyond the Fringe”. Els seus autors, Costanza Baj, Han Tang i Giulia Zanette, ja havien rebut el premi més important als Laus d’enguany: el Young Talent.

L’European Student of the Year Award s’emmarca com a part de la competició entre els projectes més destacats d’Europa, ressaltant l’excel·lència i creativitat dels estudiants. Aquest triomf no només destaca l’habilitat i talent d’aquests estudiants, sinó que també és prova de la bona pràctica en l’àmbit de l’animació que es fa al centre, ara reconeguda a nivell europeu. 

“Beyond the Fringe” de BAU és una emotiva animació que utilitza tècniques de stop motion, incloent-hi la pixelació, i fa servir paper artesanal. El curtmetratge narra la història d’una figurina de paper que emergeix d’un quadern blanc, descobrint la seva fragilitat i embarcant-se en un viatge d’autodescobriment. L’obra destaca per la seva execució impecable, direcció d’art brillant i una narrativa que apel·la a la sensibilitat de l’espectador.

Ver evento relacionado ➞

Últimas noticias

L’Acte de Cloenda de Disseny, en la cartellera de l’Aribau Cinema

15 hores ago

Sessió Informativa Online del Grau Universitari en Belles Arts

2 dies ago

Els últims lliuraments dels estudiants del Màster en Design Research

3 dies ago

“Marfantes”, el nou documental experimental d’Anna Moreno

4 dies ago

Noticias relacionadas

L’Acte de Cloenda de Disseny, en la cartellera de l’Aribau Cinema

Sessió Informativa Online del Grau Universitari en Belles Arts

Els últims lliuraments dels estudiants del Màster en Design Research

“Marfantes”, el nou documental experimental d’Anna Moreno

BAU pujarà a l’escenari del Gran Teatre del Liceu

Treball de Fi de Grau, el desenllaç d’una etapa culmina amb l’última entrega