Campus Virtual
Search
Close this search box.

BAU i BAR Project presenten “HAUS, Espai d’art i pràctiques contemporànies” durant la Poblenou Open Night

La presentació d'aquest nou projecte galerístic anirà acompanyada d'una instal·lació dissenyada per Alumni del Màster en Innovació Audiovisual i Entorns Interactius

El 24 de novembre torna la Poblenou Open Night, una cita en la qual la comunitat creativa del districte 22@ obre les portes de nit per oferir una variada oferta d’activitats culturals a les quals BAU se suma per partida doble.

D’una banda, es donarà a conèixer la col·laboració entre BAU i BAR Project que culmina amb l’obertura de “HAUS, Espai d’art i pràctiques contemporànies” situat en l’Edifici Granada del Campus. Després de 10 anys d’activitat al sector de la curadoria local, BAR Project aposta per la gestió d’aquest nou espai galerístic a BAU que continuarà amb la missió de diàleg dinàmic i horitzontal que ha definit les seves bases.

Els visitants de la Open Night podran assistir a la festa que s’organitza per celebrar aquesta inauguració, en la qual hi haurà diferents intervencions d’artistes i comissaris locals i internacionals que han treballat amb BAR Project des de la seva creació. En la celebració participen Lúa Coderch, cap d’estudis del Grau en Belles Arts de BAU, i les directores fundadores de BAR Project, Andrea Rodríguez Novoa i Veronica Valentini, que vindran acompanyades de David Armengol, director de La Capella, Eva Rowson, directora de Bergen Kjøtt (Bergen), Nouha Ben Yebdri, directora de Mahal Art Space, (Tànger), entre altres.

Seguint la línia de l’edició del 2022, la programació de la vetllada es completarà amb la proposta visual Open Cry, una instal·lació escultòrica en suspensió, inspirada en el flux de les marees i el vent; a partir del seu moviment i una sèrie de focus lumínics estratègics que incideixen sobre aquesta, anirà generant diferents ambients en l’espai. L’obra és una proposta de cinc Alumni del Màster en Innovació Audiovisual i Entorns Interactius: Gonzalo Cortez Arenas, Fabricio Guachamin Atahualpa, Nicolás Vázquez Cárdenas i Rubén Sánchez Salas.

 

________________________

Data: 24/11/23
Hora: De 20:00 a 23:00
Lloc: BAU Centre Universitari d’Arts i de Disseny – Edifici Granada (Carrer de la Ciutat de Granada, 34-36)
Entrada: Gratuïta
Consulta tota la programació del Poblenou Open Night aquí

 

Ver evento relacionado ➞

Últimas noticias

“Salud y Diseño II”, nova publicació amb la participació de docents de BAU

34 minuts ago

El Grau Universitari en Belles Arts, un camí cap a la indústria creativa

6 dies ago

BAU acaba el curs acadèmic amb les presentacions finals del Màster Universitari en Design Research

7 dies ago

Dos Alumni i un docent del MA Innovació Audiovisual i Entorns Interactius, seleccionats per Barcelona Producció

7 dies ago

Noticias relacionadas

“Salud y Diseño II”, nova publicació amb la participació de docents de BAU

El Grau Universitari en Belles Arts, un camí cap a la indústria creativa

BAU acaba el curs acadèmic amb les presentacions finals del Màster Universitari en Design Research

Dos Alumni i un docent del MA Innovació Audiovisual i Entorns Interactius, seleccionats per Barcelona Producció

El IX Col·loqui Internacional d’Investigadors en Disseny comptarà amb Serafín Álvarez, docent en Disseny i Belles Arts

L’Acte de Cloenda de Disseny, en la cartellera de l’Aribau Cinema