Campus Virtual
Search
Close this search box.

El potencial creatiu de la il·lustració aplicada al producte en una exposició

Estudiants de BAU exploren en una exposició en Pujades l'aplicació de la il·lustració en productes únics i originals

Del 16 al 26 de maig, s’exposa a BAU-Pujades “Il·lustració Aplicada a Producte” en el marc del Postgrau d’Il·lustració Digital i Nous Mitjans de BAU. La mostra presenta els treballs realitzats per 25 alumnes durant la intervenció del reconegut artista Javirroyo en el mòdul de “Il·lustració Aplicada a Producte”.

Cada estudiant ha creat una Col·lecció Càpsula amb total llibertat quant a tema i motiu. La col·lecció inclou una impressió de 50×70 cm, tres llibretes en format DIN A5 i una tassa. La intenció és que cada participant utilitzi el seu propi llenguatge gràfic per a generar una Col·lecció Càpsula amb una identitat d’autor única.

L’exposició ofereix una visió diversa i creativa del món de la il·lustració aplicada a productes, mostrant l’habilitat i l’expressió individual dels estudiants. Els visitants tindran l’oportunitat d’admirar l’originalitat i la qualitat d’aquests treballs, així com d’apreciar l’aplicació de la il·lustració en diferents contextos.

Aquesta mostra és una excel·lent ocasió per a explorar les possibilitats de la il·lustració com a eina de disseny i expressió artística, i brinda als estudiants l’oportunitat d’exhibir el seu talent i habilitats. Una exposició que demostra el potencial creatiu de la il·lustració aplicada a productes.

 


  • Lloc: Passadís central edifici Pujades
  • Data: 16-26/05
Ver evento relacionado ➞

Últimas noticias

“SPELL”, la barreja d’absurd i màgia a l’Eufònic 2024

7 hores ago

Els Treballs de fi de Grau de Moda desfilen en el Final Degree Fashion Show 2024

13 hores ago

El Màster Universitari en Design Research presenta les seves dues noves becades per al curs 2024-2025

14 hores ago

BAU triomfa als Premis LAUS 2024 amb una pluja de guardons

5 dies ago

Noticias relacionadas

“SPELL”, la barreja d’absurd i màgia a l’Eufònic 2024

Els Treballs de fi de Grau de Moda desfilen en el Final Degree Fashion Show 2024

El Màster Universitari en Design Research presenta les seves dues noves becades per al curs 2024-2025

BAU triomfa als Premis LAUS 2024 amb una pluja de guardons

La moda més performativa va fer “sold out” a Razzmatazz

Inauguració de l’exposició “El cuerpo de la nación” de Lizette Nin en HAUS