Campus Virtual
Search
Close this search box.

Moda a tota vela al Santa Mònica

Divendres 30 de setembre, 18:00. L'alumnat de moda comença el curs amb Fashion Re-Wind, una desfilada d'ecodisseny i upcycling

L’alumnat de Moda del Grau en Disseny desplega veles. I no per sortir a navegar, sinó per confeccionar les seves pròpies col·leccions. Els resultats, Fashion Re-wind, es presentaran el 30 de setembre a les 18:00 al Centre d’Arts Santa Mònica. La terrassa exterior de l’espai cultural de La Rambla serà l’escenari d’una desfilada molt peculiar.

 

 

Podem repensar els materials per donar-los noves funcions? 

Dissenyar una col·lecció de roba i complements, en equips, a partir de material reciclat. Aquest era l’enunciat de l’assignatura Iniciació als Projectes de Disseny. Sota la tutoria de Fran Casado, els estudiants de segon del curs 2021-22 han creat una sèrie de col·leccions molt diverses. Això sí, amb una condició en comú: el material de base havien de ser veles reutilitzades.

 

 

De las pantalles al carrer 

A partir d’aquí, cada equip va crear el seu imaginari particular, des de la relació entre la lluna i les marees al món dels pescadors, passant per les expedicions a l’Antàrtida o els esports nàutics. Cada projecte ha culminat amb un fashion film.

El 30 de setembre, les col·leccions saltaran de les pantalles per trepitjar el carrer amb una desfilada oberta a tot el públic i als vianants que s’apropin al Santa Mònica. A continuació, es podran conèixer els projectes més en detall a les presentacions que farà l’alumnat a la Sala Bar.

 

 

Aquest projecte està inclòs en les sessions de desenvolupament de projectes socials i mediambientals que impulsa el Social Festival Barcelona, i ha estat possible gràcies a l’acord de col·laboració amb la Plataforma Vértices i el suport del Centre d’Arts Santa Mònica.

 

Desfilada Fashion Re-wind
30 de setembre, 18:00
Centre d’Arts Santa Mònica
Entrada lliure

 

→ Més informació: Grau en Disseny

Ver evento relacionado ➞

Últimas noticias

L’Acte de Cloenda de Disseny, en la cartellera de l’Aribau Cinema

4 dies ago

Sessió Informativa Online del Grau Universitari en Belles Arts

5 dies ago

Els últims lliuraments dels estudiants del Màster en Design Research

6 dies ago

“Marfantes”, el nou documental experimental d’Anna Moreno

1 setmana ago

Noticias relacionadas

L’Acte de Cloenda de Disseny, en la cartellera de l’Aribau Cinema

Sessió Informativa Online del Grau Universitari en Belles Arts

Els últims lliuraments dels estudiants del Màster en Design Research

“Marfantes”, el nou documental experimental d’Anna Moreno

BAU pujarà a l’escenari del Gran Teatre del Liceu

Treball de Fi de Grau, el desenllaç d’una etapa culmina amb l’última entrega