Campus Virtual
Search
Close this search box.

BAU Research: investigar més, investigar millor

L’Àrea de Recerca de BAU presenta un nou web que per primera vegada agrupa en un mateix entorn tota l’activitat investigadora del centre

Nous temps demanen noves eines. I, alhora, aquestes noves eines impulsen els nous temps. Des de fa unes setmanes, l’Àrea de Recerca de BAU compta amb un nou web. Àgil, sintètic i elegant. Una plataforma que, com destaca el seu director, el Dr. Jaron Rowan, per primera vegada reuneix “totes les iniciatives i apostes de l’àrea en un mateix entorn”.

Investigar en plural

El web inclou notícies, projectes i perfils sobre la comunitat investigadora de BAU, formada actualment per GREDITS (Grup de Recerca en Disseny i Transformació Social), la revista científica Inmaterial. Disseny, Art i Societat, el segell BAU Edicions, la unitat IMP (Institut de Materialitats Polítiques), i el Programa de Doctorat en Disseny i Comunicació, tot plegat sota el paraigües de l’Àrea de Recerca del centre.

Un ampli ventall de continguts que, segons Rowan, es dirigeix tant a altres investigadors que vulguin aprofundir en els debats i resultats de les diferents investigacions en marxa com a aquells que valorin incorporar-se al programa de doctorat o participar en altres projectes, sense oblidar el món universitari en general i el gran públic.

En aquest sentit, el web també ofereix la possibilitat de subscriure’s al BAU Research Bulletin per seguir al detall totes les novetats i convocatòries de l’Àrea de Recerca.

Imaginar altres futurs

El nou web s’emmarca en la fase d’expansió i consolidació de l’equip i del propi centre. “Tenim la convicció que la investigació és una pràctica inventiva que pot ser desenvolupada amb creativitat i rigor”, afirma Rowan. “El nostre objectiu és acompanyar i fomentar la curiositat dels que considerem que l’art i el disseny poden contribuir a crear un món millor”.

En aquest sentit, Rowan destaca la importància de “generar espais i recursos per garantir que l’impacte dels projectes de recerca i acostar-los al públic. Així, el web de Recerca de BAU “neix amb la intenció de compartir i divulgar des de la generositat i amb la voluntat que els sabers que es produeixen al centre resultin útils al conjunt de la societat”.

Ver evento relacionado ➞

Últimas noticias

L’Acte de Cloenda de Disseny, en la cartellera de l’Aribau Cinema

3 dies ago

Sessió Informativa Online del Grau Universitari en Belles Arts

5 dies ago

Els últims lliuraments dels estudiants del Màster en Design Research

6 dies ago

“Marfantes”, el nou documental experimental d’Anna Moreno

7 dies ago

Noticias relacionadas

L’Acte de Cloenda de Disseny, en la cartellera de l’Aribau Cinema

Sessió Informativa Online del Grau Universitari en Belles Arts

Els últims lliuraments dels estudiants del Màster en Design Research

“Marfantes”, el nou documental experimental d’Anna Moreno

BAU pujarà a l’escenari del Gran Teatre del Liceu

Treball de Fi de Grau, el desenllaç d’una etapa culmina amb l’última entrega