Campus Virtual
Search
Close this search box.

Un mural de Philip Stanton i estudiants de BAU per a ‘La Marató’ de TV3

L'artista nord-americà ha comptat amb la participació de sis alumnes de BAU per a aquest projecte solidari de gran format

L’artista i il·lustrador nord-americà Philip Stanton és l’artífex d’un gran mural solidari a l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau de Barcelona, una de les joies modernistes de la ciutat. El projecte forma part de La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio, que enguany es dedica a investigació contra la Covid-19.

Resident a Barcelona des de fa més de 30 anys i professor del Màster en Disseny de Branding i Packaging de BAU, Stanton és un reconegut artista internacional amb una extensa obra plàstica i més de 40 títols publicats.

 

 

Per a aquest projecte solidari, ha comptat amb la participació de les alumnes de BAU Angela Larcher, Ànnia Prat, Diana Betzabé Cabrera, Marta Soto, Maialen Sánchez i Cristina Rodríguez i amb la col·laboració d’Acrílicos Vallejo.

L’obra, situada al vestíbul de l’Hospital, és un mural de gran format creat a partir de 10 mòduls quadrats, i representa una visió optimista i lluminosa de la ciutat, alhora que suposa ret un càlid homenatge a tot el personal sanitari per la seva dedicació i compromís des de l’inici de la pandèmia.

 

 

El procés de creació del mural va començar el passat 9 de desembre i continuarà fins al diumenge 20 sessions obertes al públic, que també pot contribuir a la captació de fons.

La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio és una iniciativa solidària creada el 1992 i de gran impacte mediàtic que té com a objectiu impulsar la investigació biomèdica sobre malalties greus i sensibilitzar la societat sobre aquestes patologies. L’edició anterior, dedicada a les malalties minoritàries, va recaptar més de 14 milions d’euros.

Podeu col·laborar-hi a través de la fundació Mi grano de arena.

Ver evento relacionado ➞

Últimas noticias

L’Acte de Cloenda de Disseny, en la cartellera de l’Aribau Cinema

26 minuts ago

Sessió Informativa Online del Grau Universitari en Belles Arts

2 dies ago

Els últims lliuraments dels estudiants del Màster en Design Research

3 dies ago

“Marfantes”, el nou documental experimental d’Anna Moreno

4 dies ago

Noticias relacionadas

L’Acte de Cloenda de Disseny, en la cartellera de l’Aribau Cinema

Sessió Informativa Online del Grau Universitari en Belles Arts

Els últims lliuraments dels estudiants del Màster en Design Research

“Marfantes”, el nou documental experimental d’Anna Moreno

BAU pujarà a l’escenari del Gran Teatre del Liceu

Treball de Fi de Grau, el desenllaç d’una etapa culmina amb l’última entrega