Campus Virtual
Search
Close this search box.

Explora les possibilitats de creixement professional amb els Màsters de BAU en Disseny i Arts

Descobreix la Formació Continuada de BAU. Tot el catàleg dels màsters perquè puguis aprofundir més en la teva formació acadèmica

La Formació Continuada de BAU satisfà les aspiracions acadèmiques dels graduats i professionals del disseny, així com d’altres àmbits relacionats, que desitgen ampliar la seva formació universitària. Descobreix la filosofia i l’enfocament pràctic amb què BAU desenvolupa els seus màsters i postgraus, abastant una plataforma d’aprenentatge innovadora i personalitzada per al creixement professional i acadèmic. Els Màsters estan dividits per categories, tanmateix, molts d’ells estan hibridats amb altres disciplines del disseny i les arts. Aquí deixem un llistat de tots els màsters i les seves disciplines:

El Màster Universitari en Design Research és un espai multidisciplinari per a la reflexió en acció. Emprant mètodes inventius de recerca i enfocaments experimentals en disseny, el màster convida a imaginar, dissenyar i materialitzar alternatives capaces d’abordar els reptes del present. Aquest Màster s’estableix en totes les categories per la seva naturalesa d’investigació en els diversos plans del disseny i les arts.

 

GRÀFIC

El Màster en Digital Experience Design ofereix la comprensió essencial de les capacitats de les eines digitals i el desenvolupament més enllà de l’aspecte visual. En el món canviant d’avui, tant les persones com les empreses s’ajusten als mitjans i les formes d’interacció, per tant, és crucial crear la millor experiència possible per al consumidor amb una marca. Això requereix investigar el context, definir perfils, identificar reptes i necessitats, descobrir oportunitats i punts febles, i, és clar, dissenyar el trajecte del client de manera òptima.

El programa del Màster en Disseny Gràfic ofereix una instrucció exhaustiva que estableix les bases fonamentals per a convertir-se en un professional del disseny gràfic. Amb un enfocament multidisciplinari en lloc d’una especialització específica, s’exploraran diverses àrees del disseny, incloent-hi la identitat corporativa, la publicitat, el disseny editorial, l’embalatge i el disseny web. A més, s’abordaran les disciplines transversals essencials com la tipografia, la fotografia, la il·lustració, la història del disseny i l’ús de programari de disseny.

El Màster en Disseny de Comunicació Gràfica forma perfils creatius i internacionals en disseny i comunicació visual, amb un enfocament contemporani i tècnic. L’aula és un espai d’innovació i emprenedoria, amb tallers dirigits per professionals del sector, fomentant la creativitat i l’expressió individual.

El Màster en Il·lustració Creativa explora els diversos àmbits professionals on es pot exercir la il·lustració, com la publicitat, la premsa, la literatura i el disseny, incloent-ne les noves aplicacions audiovisuals. S’aborda l’ús tècnic i conceptual de la il·lustració, buscant un estil propi i considerant-la com una forma d’expressió artística. A més, s’analitza el rol de l’il·lustrador com a proveïdor d’informació, generador de tendències i cronista gràfic.

El Màster en Disseny de Branding i Packaging ofereix una formació integral per a futurs dissenyadors de marca i packaging, incloent-hi conceptualització, creació, disseny en línia i fora de línia, així com disseny de packaging per a experiències de marca úniques i un fort compromís dels consumidors. El programa abasta estratègia, recerca, pensament creatiu, tècniques de presentació, experimentació visual, disseny gràfic, sostenibilitat i volum, combinant classes amb tallers per aplicar els coneixements. Això prepara els estudiants per a una integració òptima en equips multidisciplinaris.

El Màster en Comunicació i Creació de Continguts Digitals prepara emprenedors per fer realitat les seves idees creatives i transmetre els valors de marca dels seus productes/serveis amb èxit en l’entorn digital. Obert a professionals del disseny, publicitat, comunicació, marketing i emprenedors, ofereix les eines i estratègies per comunicar els valors de marca en línia.

El Màster en Motion Graphics Design ofereix una formació completa en eines, tècniques i mitjans, inclòs el desenvolupament de la capacitat analítica, la idealització i la formalització. Amb un enfocament pràctic, utilitza metodologies com el Design Thinking i Agile Development, amb exercicis i projectes tutoritzats per professors especialitzats.

 

AUDIOVISUAL

El Màster en Disseny d’Espais Escènics i Direcció Artística fusiona la dramatúrgia de l’espai en diverses especialitats teatrals, cinematogràfiques, publicitàries i d’esdeveniments. Et proporciona les eines per liderar un departament d’art i els coneixements tècnics per al disseny escenogràfic. Amb tallers pràctics i càpsules d’inspiració impartides per professionals del sector, t’ajudem a explorar noves metodologies i trobar els teus propis referents innovadors.

El Màster en Innovació Audiovisual i Entorns Interactius consta de quatre mòduls interrelacionats sobre cultura visual, nous mitjans, vídeo en temps real, audiovisual fora de la pantalla, motion graphics, gràfics generatius, disseny d’interacció física, narrativa interactiva, àudio generatiu, composició musical i disseny sonor, prototipatge electrònic, control de la llum, fabricació digital, wearables, realitat virtual, i aplicacions matemàtiques i físiques en l’àmbit audiovisual.

El Màster en Animació Stop Motion, amb caràcter universitari, és una formació única en l’àmbit nacional i internacional, impartida per professionals multidisciplinaris de prestigi i àmplia experiència en l’àmbit docent i professional. L’objectiu és preparar professionals en animació stop-motion per crear discursos narratius, experimentar amb possibilitats plàstiques, i desenvolupar propostes conceptuals i estètiques, capacitant-los per emocionar l’audiència amb aquest llenguatge expressiu, directe i transversal, i ser versàtils artistes professionals en el sector audiovisual.

Els ja esmentats Màster en Il·lustració Creativa, Màster en Comunicació i Creació de Continguts Digitals i Màster en Motion Graphics Design també formen part d’aquesta categoria.

 

ESPAIS

El Màster en Disseny d’Interiors ofereix les eines i el coneixement per explorar totes les possibilitats creatives del disseny d’interiors. A través d’una formació holística i transversal amb referències a l’arquitectura, el disseny i la comunicació visual, entre altres disciplines, el curs busca donar respostes als grans reptes del present amb esperit crític, imaginació i sensibilitat.

Els ja esmentats Màster en Innovació Audiovisual i Entorns Interactius i Màster en Disseny d’Espais Escènics i Direcció Artística també formen part d’aquesta categoria.

 

MODA

El Màster en Disseny i Tecnologia en Moda ofereix un enfocament sostenible i creatiu per afrontar els reptes actuals del sector de la moda. Fomenta la innovació i l’experimentació per transformar la indústria cap a un model més equilibrat mediambientalment i socialment, utilitzant tecnologies avançades i garantint la viabilitat econòmica.

El Màster en Direcció Creativa de Moda reconeix el paper crucial de la moda com a influència econòmica, social i cultural, permeable a diverses indústries com el disseny, el cinema, la música i l’art. Amb un enfocament multidisciplinari, prepara professionals per liderar i respondre a les demandes del mercat en totes les seves facetes.

 

COMUNICACIÓ

El Màster en Service Design proporciona eines per millorar serveis existents o crear-ne de nous, partint del concepte de disseny com a agent transformador. S’aborda el brànding i l’experiència omnicanal del client, acompanyant els estudiants en totes les etapes del disseny de serveis des de la recerca fins a l’avaluació, amb un enfocament pràctic orientat al món professional.

El Màster en Disseny i Lideratge d’Organitzacions Creatives capacita professionals per dirigir equips creatius eficaçment, amb un enfocament en el disseny organitzatiu estratègic per optimitzar la creativitat en la indústria creativa. Reconeix les característiques úniques dels equips creatius i les considera com a punt de partida per al lideratge efectiu.

Els ja esmentats Màster en Disseny d’Experiències Digitals, Màster en Disseny Gràfic, Màster en Disseny de Comunicació Gràfica, Màster en Il·lustració Creativa, Màster en Comunicació i Creació de Continguts Digitals i Màster en Motion Graphics Design també formen part d’aquesta categoria.

 

INTERACCIÓ

Els ja esmentats Màster en Digital Experience Design, Màster en Service Design i Màster en Innovació Audiovisual i Entorns Interactius també formen part d’aquesta categoria.

 

MANAGEMENT

Els ja esmentats Màster en Disseny i Lideratge d’Organitzacions Creatives, Màster en Service Design i Màster en Comunicació i Creació de Continguts Digitals també formen part d’aquesta categoria.

 

Coneix molt més sobre els màsters a la web de BAU.

Ver evento relacionado ➞

Últimas noticias

Treball de Fi de Grau, el desenllaç d’una etapa culmina amb l’última entrega

2 dies ago

Així va ser l’Acte de Cloenda de Màsters i Postgraus de BAU: una celebració per donar la benvinguda a nous reptes

7 dies ago

El Grau Universitari en Belles Arts al Manifesta 15

1 setmana ago

“SPELL”, la barreja d’absurd i màgia a l’Eufònic 2024

1 setmana ago

Noticias relacionadas

Treball de Fi de Grau, el desenllaç d’una etapa culmina amb l’última entrega

Així va ser l’Acte de Cloenda de Màsters i Postgraus de BAU: una celebració per donar la benvinguda a nous reptes

El Grau Universitari en Belles Arts al Manifesta 15

“SPELL”, la barreja d’absurd i màgia a l’Eufònic 2024

Els Treballs de fi de Grau de Moda desfilen en el Final Degree Fashion Show 2024

El Màster Universitari en Design Research presenta les seves dues noves becades per al curs 2024-2025