Campus Virtual
Search
Close this search box.

BAU, la tecnologia com a aliada de la presencialitat

El centre es manté ferm en el seu compromís i defensa de la docència i l’experimentació presencials com a garantia d’un aprenentatge ple i satisfactori.

La formació dual o sincrònica —presencial i a distància— a la universitat ha crescut de manera exponencial en temps de pandèmia i distància social.

Davant l’auge d’aquesta modalitat, BAU es manté ferm en el seu compromís i defensa de la docència i l’experimentació presencials com a garantia d’un aprenentatge ple i satisfactori.

Així, l’experiència física és indispensable no només per assolir els objectius específics de cada curs, sinó també per assegurar-se un perfecte domini de les competències digitals que requereix el món contemporani.

En lloc de concebre la tecnologia com a eina de dispersió i aïllament, BAU la utilitza per reforçar la formació presencial, un repte en constant evolució, i cada vegada més disruptiu tenint en compte la tendència a allunyar els estudiants de les aules i els tallers.

Al llarg dels últims mesos, BAU ha incrementat notablement la capacitat tecnològica del seu entorn físic i virtual per oferir i fomentar una docència adaptada a les circumstàncies actuals.

Paradoxalment, la puntual posada en marxa de la docència a distància a causa del confinament ha afavorit que els estudiants s’impliquin profundament en les classes presencials, amb un alt grau de consciència i responsabilitat.

Aquí hi han jugat un paper clau els tallers i espais d’experimentació matèrica, on les experiències s’enriqueixen i els aprenentatges es multipliquen.

La digitalització ha permès a BAU interactuar amb els estudiants que no poden assistir a classe o al centre, expandint els formats i mitjans de comunicació entre les dues parts, estant presents en tot moment i desbordant els límits de l’aula i de les assignatures.

Aquesta transició ha reforçat el compromís de tota la comunitat BAU, confirmant que la tecnologia pot contribuir decisivament a construir un present de cohesió i proximitat.

 

Últimas noticias

Treball de Fi de Grau, el desenllaç d’una etapa es culmina amb la “gran” entrega final

2 hores ago

Així va ser l’Acte de Cloenda de Màsters i Postgraus de BAU: una celebració per donar la benvinguda a nous reptes

5 dies ago

Taller de conceptualització i ideació d’una mostra col·lectiva de treballs artístics

6 dies ago

“SPELL”, la barreja d’absurd i màgia a l’Eufònic 2024

7 dies ago

Otros artículos

BAU por la paz como centro aliado y con convenio con UNESCO

Tres proyectos de Alumni, nominados en los premios GaudeamusProjecta

Alumni de BAU, entre els finalistes pel cartell de la Diada 2023

BAU i la Fundació Miró uneixen forces pel Premi Joan Miró

Exposición 'Hipertèlia', de Mónica Rikić

L’artista Mónica Rikić exposa “Hipertèlia”, una reflexió sobre les intel·ligències artificials

acde_bau

Tres estudiants de BAU, seleccionades al ‘High Potentials’ d’ADC*E