Campus Virtual
Search
Close this search box.

BAU: el valor de l’experiència

BAU és l’únic centre de l'estat que ofereix els tres cicles universitaris en l’àmbit específic del disseny: Grau, Màster i Doctorat

En el marc de les titulacions universitàries especialitzades en disseny, són diversos els factors que fan de BAU un centre de referència, amb una particularitat especial: BAU és l’únic centre d’Espanya que ofereix els tres cicles universitaris en l’àmbit específic del disseny: Grau en Disseny, Màster Universitari en Disseny i Doctorat en Disseny i Comunicació.

La pedra angular de la institució és el Grau en Disseny, uns estudis oficials amb una llarga trajectòria (12 promocions) i consolidats com a formació de primer nivell.

Un dels seus puntals és el pla d’estudis, flexible i holístic, que ofereix quatre itineraris d’especialització en disseny (Gràfic, Audiovisual, Espais i Moda) i, alhora, potencia la transversalitat i el diàleg entre ells.

Els estudis de Grau es duen a terme de forma presencial, amb un gran component projectual i recolzats per la implantació de la formació sincrònica gràcies a les eines de tecnologia interactiva.

A partir del grau, el compromís de BAU amb una formació contínua ambiciosa i de qualitat es reforça amb un ampli ventall de màsters i postgraus centrats en àmbits concrets de les indústries creatives, com el disseny d’espais, la moda sostenible, la comunicació digital i les experiències interactives.

Com a centre de referència, els últims anys accedir als estudis del Grau en Disseny de BAU ha requerit una nota de tall, les matèries de ponderació de la qual es poden consultar en obert.

La mobilitat internacional de tota la comunitat universitària (estudiants, docents i investigadors) forma part de l’ADN del centre, que actualment compta amb convenis amb 30 universitats punteres en disseny i arts tant a Europa com a la resta del món. A més a més, recolza activament la transferència de coneixement mitjançant la participació en congressos i esdeveniments de renom.

Tres dècades de passió pel disseny

Fundat el 1989, BAU és un centre adscrit a la Universitat de Vic – UCC, amb la qual manté una estreta col·laboració acadèmica i investigadora. Després de més de 30 anys formant dissenyadores i dissenyadors, BAU mira al futur reforçant el seu compromís amb la transformació social i el benestar de les persones.

 

Últimas noticias

Inauguració de l’exposició “El cuerpo de la nación” de Lizette Nin en HAUS

7 dies ago

“I’M, la (no) passarel·la” que no desfila, sinó que exhibeix

7 dies ago

SINAPSIS, la instal·lació del cos i la ment, al Sónar+D

1 setmana ago

Razzmatazz es vesteix dels màsters en disseny de moda

2 setmanes ago

Otros artículos

BAU por la paz como centro aliado y con convenio con UNESCO

Tres proyectos de Alumni, nominados en los premios GaudeamusProjecta

Alumni de BAU, entre els finalistes pel cartell de la Diada 2023

BAU i la Fundació Miró uneixen forces pel Premi Joan Miró

Exposición 'Hipertèlia', de Mónica Rikić

L’artista Mónica Rikić exposa “Hipertèlia”, una reflexió sobre les intel·ligències artificials

acde_bau

Tres estudiants de BAU, seleccionades al ‘High Potentials’ d’ADC*E