La 10a Setmana del Talent Audiovisual selecciona sis projectes de BAU

Enguany, a tres categories diferents, els Treballs de Final de Grau en Disseny Audiovisual dels Alumni es presenten en aquesta trobada que tindrà lloc entre el 25 i el 29 de novembre

BAU està de celebració: Sis projectes d’Alumni en el Grau en Disseny han estat seleccionats enguany en la 10a Setmana del Talent organitzada pel Clúster Audiovisual de Catalunya i que se celebrarà del 25 al 29 de novembre al Disseny Hub Barcelona.

Els projectes en qüestió són Treballs de Final de grau en la menció audiovisual i participen a tres categories diferents – Ficció, No ficció i Noves tecnologies i experiències immersives- dins del Pitching Audiovisual, el principal atractiu d’aquesta trobada: els Alumni tindran l’oportunitat de presentar davant un panell de productors dels quals rebran valoracions i suggeriments respecte a les seves obres de cara al fet que aquestes puguin tenir una major projecció.

Aquests són els projectes que s’exposaran durant aquesta setmana:

 

  • Caials, de Guillem Pineda Algueró – CATEGORIA FICCIÓ

Curtmetratge que parla sobre Bruna, una jove de 26 anys que, en en el seu aniversari, queda amb amics d’abans. Una ficció sobre el pas de l’adolescència a l’edat adulta.

 

  • VESTIGIO, d’Esther Ji – CATEGORIA NO FICCIÓ

Autoetnografia audiovisual que investiga els rastres culturals de l’autora a partir del buit de la seva presència a causa d’una diàspora familiar.

 

  • ESPECTRES, de Clàudia Peguera – CATEGORIA NOVES TECNOLOGIES I EXPERIÈNCIES IMMERSIVES

Instal·lació basada en l’estudi de la llum com a material creatiu, basat en l’atzar i el joc de reflexos, formes i textures.

 

  • ESTUDIO Y VISUALIZACIONES DE LAS CARACTERÍSTICAS TEXTILES A TRAVÉS DEL MEDIO AUDIOVISUAL, de Xavier Herrera Santiago – CATEGORIA NOVES TECNOLOGIES I EXPERIÈNCIES IMMERSIVES

Estudi acadèmic i experiencial que explora la intersecció entre la tecnologia i el disseny tèxtil com a brou de cultiu per comprendre el comportament dels materials tèxtils i convertir-los en experiències visuals i multisensorials.

  • INSTINT(O): FUERA DENTRO, DENTRO FUERA, de Paula Martin Garcia – CATEGORIA NOVES TECNOLOGIES I EXPERIÈNCIES IMMERSIVES

Instal·lació interactiva audiovisual que reflexiona sobre la relació que establim amb la nostra part més instintiva en la societat contemporània occidental a partir d’una tecnologia que utilitza un sensor que modifica els visuals.

 

  • momentums, de Bet Pons Climent -CATEGORIA NOVES TECNOLOGIES I EXPERIÈNCIES IMMERSIVES

Experiència immersiva produïda amb Unreal Engine 5 i realitzada per visualitzar-se amb ulleres de realitat virtual que, conceptualment, qüestiona la veracitat de la informació – o sobreinformació – que circula per xarxes socials.

 

Amb tot això, BAU es posiciona com la segona universitat amb més projectes seleccionats en aquesta edició.

Estudios:

Últimas noticias

Estudiants de grau i màster de BAU participen en UNFOLD 2025 a Milà

4 dies ago

Coneix els Màsters i Postgraus de BAU en aquesta sessió informativa online

4 dies ago

BAU torna al Saló de l’Ensenyament: nous catàlegs, marxandatge i identitat corporativa

5 dies ago

«Com el Service Design pot millorar l’experiència del pacient» a la BAU Talks de Joan Vinyets i Irene Peral

6 dies ago

Noticias relacionadas

Estudiants de grau i màster de BAU participen en UNFOLD 2025 a Milà

Coneix els Màsters i Postgraus de BAU en aquesta sessió informativa online

BAU torna al Saló de l’Ensenyament: nous catàlegs, marxandatge i identitat corporativa

«Com el Service Design pot millorar l’experiència del pacient» a la BAU Talks de Joan Vinyets i Irene Peral

La moda i el gènere, en disputa a la intervenció de Silvia Rosés en “Nervi” de 3CAT

Una BAU Talks amb Mar Muñoz Aparici en la qual dissenyar des de la col·lectivitat