Campus Virtual
Search
Close this search box.

Sessió Informativa Online del Grau Universitari en Belles Arts

El proper dilluns 15 de juliol l’artista i Cap d’Estudis del Grau Universitari en Belles Arts, Lúa Coderch, explicarà els continguts, els projectes i el pla d’estudis del grau

El proper dilluns 15 de juliol, es duran a terme dues Sessions Informatives Online del Grau en Belles Arts. La primera sessió tindrà lloc a les 11:00, mentre que la segona es realitzarà a les 17:00. D’aquesta manera, es pretén oferir flexibilitat horària per a tots aquells interessats/des a participar.

Les sessions seran presentades per Guillermo Krauel, responsable d’admissions, i conduïdes per l’artista i Cap d’Estudis del Grau Universitari en Belles Arts, Lúa Coderch, qui proporcionarà informació exhaustiva sobre els continguts i els diferents blocs del Grau en Belles Arts. També s’exposaran exemples de projectes realitzats pels estudiants i es farà una explicació detallada del pla d’estudis. A més, la Lúa Coderch estarà acompanyada per la Mar Moreno, responsable de la Secretaria Acadèmica. Moreno abordarà els aspectes burocràtics de l’accés al grau, incloent-hi la preinscripció i el procés de matrícula.

Aquestes sessions informatives són una excel·lent oportunitat per a futurs/es estudiants de conèixer de primera mà tot el que ofereix el Grau en Belles Arts i preparar-se adequadament per al procés d’admissió. Apunteu-vos-hi!

Estudios:
Ver evento relacionado ➞

Últimas noticias

L’Acte de Cloenda de Disseny, en la cartellera de l’Aribau Cinema

4 dies ago

Sessió Informativa Online del Grau Universitari en Belles Arts

6 dies ago

Els últims lliuraments dels estudiants del Màster en Design Research

1 setmana ago

“Marfantes”, el nou documental experimental d’Anna Moreno

1 setmana ago

Noticias relacionadas

L’Acte de Cloenda de Disseny, en la cartellera de l’Aribau Cinema

Sessió Informativa Online del Grau Universitari en Belles Arts

Els últims lliuraments dels estudiants del Màster en Design Research

“Marfantes”, el nou documental experimental d’Anna Moreno

BAU pujarà a l’escenari del Gran Teatre del Liceu

Treball de Fi de Grau, el desenllaç d’una etapa culmina amb l’última entrega