Campus Virtual
Search
Close this search box.

SINAPSIS, la instal·lació del cos i la ment, al Sónar+D

Divendres 14 de juny | El projecte d'estudiants i Alumni de Disseny i Màster presentat en la Project Area del festival audiovisual

El Sónar+D, la secció del festival de música electrònica de Barcelona dedicada a la innovació tecnològica i la divulgació científica, allotja a BAU en la secció dels projectes de la project Area en el Global Lab. Aquest divendres 14 de juny, la instal·lació SINAPSIS es podrà visitar des de les 11.00 h fins a les 20.00 h en el Recinte de la fira de Montjuïc.

SINAPSIS és una instal·lació que busca reflexionar sobre la relació entre el cos i la ment. Es tracta d’una estructura que presenta tres punts d’interacció que seran usats per múltiples persones, desenvolupant així visuals i sons generats pel moviment  de les mans. Amb això, es pretén embolicar a la persona i, fins i tot, donar-li una certa sensació d’aïllament, encara que en realitat estigui connectada amb la resta de punts d’interacció per mitjà d’un tòtem central. El projecte és desenvolupat per un grup d’exalumnes del Màster en Innovació Audiovisual i Entorns Interactius, juntament amb estudiants del Grau en Disseny Audiovisual.

En el marc de l’exploració digital amb la IA, l’escriptora Joanne McNeil presenta el seu nou llibre –Lurking– que conta la història d’internet, no des de la perspectiva dels seus creadors, sinó dels qui ho habiten, explicant com tots ens acabem convertint en ‘usuaris’. L’Estudi d'”arqueologia digital” Estampa, de Roc Albalat, docent i doctorand de BAU, ha estat el creador d’aquesta obra que es presentarà el 13 de juny.

El Sónar+D es durà a terme en la Fira Montjuïc del 13 al 15 de juny, com de costum.

Descobreix més sombre els Graus en Disseny i els Màsters i Postgraus.

Estudios:
Ver evento relacionado ➞

Últimas noticias

L’Acte de Cloenda de Disseny, en la cartellera de l’Aribau Cinema

4 dies ago

Sessió Informativa Online del Grau Universitari en Belles Arts

6 dies ago

Els últims lliuraments dels estudiants del Màster en Design Research

7 dies ago

“Marfantes”, el nou documental experimental d’Anna Moreno

1 setmana ago

Noticias relacionadas

L’Acte de Cloenda de Disseny, en la cartellera de l’Aribau Cinema

Sessió Informativa Online del Grau Universitari en Belles Arts

Els últims lliuraments dels estudiants del Màster en Design Research

“Marfantes”, el nou documental experimental d’Anna Moreno

BAU pujarà a l’escenari del Gran Teatre del Liceu

Treball de Fi de Grau, el desenllaç d’una etapa culmina amb l’última entrega