Campus Virtual
Search
Close this search box.

“I’M, la (no) passarel·la” que no desfila, sinó que exhibeix

Estudiants del Grau en Disseny de Moda teixeixen confeccions d'avantguarda i estudiants del Grau en Disseny d'Espais construeixen la passarel·la per a mostrar-los

El festival “I’M, la (no) passarel·la“, torna amb la mateixa energia disruptiva que en la seva primera edició, disposada a trencar amb les convencions de la moda tradicional. Aquest esdeveniment únic, creat per una trentena d’estudiants del Grau en Disseny de Moda de BAU, cerca redefinir la passarel·la amb una col·lecció eclèctica i sorprenent.

En la seva tercera edició, l’I’M es presenta com un espai d’innovació i experimentació, reunint un col·lectiu transdisciplinari que inclou estudiants dels itineraris de Moda i Espais. Aquesta col·laboració reflecteix la visió ecològica i sostenible que BAU està promovent, en hibridar el disseny de moda amb el disseny d’espais en una proposta coherent i respectuosa amb el medi ambient.

Els espais del festival han estat meticulosament dissenyats per alumnes de segon any del Grau en Disseny d’Espais, com a part de l’assignatura d’Iniciació als Projectes-Espais. Cada àrea està pensada per a complementar i realçar les col·leccions de moda, oferint al públic una experiència immersiva i multidimensional.

El públic tindrà l’oportunitat d’interactuar directament amb els/les dissenyadors/as i explorar de prop les peces en un ambient obert, lluminós i acollidor. Les creacions estaran disponibles per a la venda, la qual cosa afegeix un toc personal i exclusiu a l’experiència.

El certamen se celebrarà el pròxim dijous 13 de juny en el primer pis de l’edifici Granada, començant a les 17.00. L’entrada és lliure i oberta per a tots, convidant la comunitat a ser part d’aquesta innovadora proposta que desafia i transforma la moda.

Estudios:
Ver evento relacionado ➞

Últimas noticias

L’Acte de Cloenda de Disseny, en la cartellera de l’Aribau Cinema

4 dies ago

Sessió Informativa Online del Grau Universitari en Belles Arts

6 dies ago

Els últims lliuraments dels estudiants del Màster en Design Research

1 setmana ago

“Marfantes”, el nou documental experimental d’Anna Moreno

1 setmana ago

Noticias relacionadas

L’Acte de Cloenda de Disseny, en la cartellera de l’Aribau Cinema

Sessió Informativa Online del Grau Universitari en Belles Arts

Els últims lliuraments dels estudiants del Màster en Design Research

“Marfantes”, el nou documental experimental d’Anna Moreno

BAU pujarà a l’escenari del Gran Teatre del Liceu

Treball de Fi de Grau, el desenllaç d’una etapa culmina amb l’última entrega