Campus Virtual
Search
Close this search box.

Razzmatazz es vesteix dels màsters en disseny de moda

Estudiants dels màsters de moda exposen els seus treballs finals en la famosa sala del Poblenou

BAU, anuncia una col·laboració única amb la icònica Sala Razzmatazz, amb el propòsit de dur a terme un esdeveniment que celebrarà el talent emergent en moda i creativitat. Aquest esdeveniment, que promet ser un aparador del disseny innovador, tindrà lloc el pròxim 17 de juny a les 18.00 h a la Sala 1 de Razzmatazz.

L’esdeveniment és fruit de l’esforç i la passió d’estudiants del Màster en Disseny i Tecnologia en Moda i del Màster en Direcció Creativa de Moda. Els participants presentaran les seves col·leccions individuals, reflectint una àmplia gamma d’estils i enfocaments distintius. Durant el màster, aquests estudiants han creat col·leccions que integren el disseny de moda d’avantguarda amb una perspectiva sostenible, creativa, disruptiva i crítica cap a l’entorn i la societat.

Aquesta col·laboració s’emmarca dins de “All Together” una iniciativa que Razzmatazz ha creat per encendre, promoure i donar suport a la programació cultural de la ciutat de Barcelona, funcionant així com a llançadora pel talent local i com a altaveu per la diversitat en tots els sentits. Aquest concepte engloba totes les sinergies que Razzmatazz, com a agent cultural de la ciutat, pugui tenir amb altres actors del teixit cultura, en aquest cas BAU.

L’entrada a l’esdeveniment serà gratuïta, encara que és necessari registrar-se prèviament a través de la plataforma Eventbrite. Es recomana als interessats realitzar l’acreditació amb antelació per a garantir la seva assistència, ja que l’aforament és limitat.

 

Detalls de l’Esdeveniment

  • Data: 17 de juny de 2024
  • Hora: A partir de les 18:00h
  • Lloc: Sala 1, Razzmatazz, Barcelona. C/ dels Almogàvers, 122
  • Entrada: Gratuïta, prèvia acreditació mitjançant Eventbrite

 

Per a més informació i acreditacions consulta l’Eventbrite.

Ver evento relacionado ➞

Últimas noticias

L’Acte de Cloenda de Disseny, en la cartellera de l’Aribau Cinema

4 dies ago

Sessió Informativa Online del Grau Universitari en Belles Arts

6 dies ago

Els últims lliuraments dels estudiants del Màster en Design Research

7 dies ago

“Marfantes”, el nou documental experimental d’Anna Moreno

1 setmana ago

Noticias relacionadas

L’Acte de Cloenda de Disseny, en la cartellera de l’Aribau Cinema

Sessió Informativa Online del Grau Universitari en Belles Arts

Els últims lliuraments dels estudiants del Màster en Design Research

“Marfantes”, el nou documental experimental d’Anna Moreno

BAU pujarà a l’escenari del Gran Teatre del Liceu

Treball de Fi de Grau, el desenllaç d’una etapa culmina amb l’última entrega