Campus Virtual
Search
Close this search box.

BAU i BAR Project formalitzen la col·laboració per a l’obertura de HAUS

L'acte de la signatura del conveni que estableix la col·laboració per a l'obertura de HAUS ha comptat amb la presència de representants de totes dues institucions

BAU, Centre Universitari d’Arts i Disseny de Barcelona i BAR Project han formalitzat una col·laboració estratègica amb l’ànim d’impulsar el panorama artístic contemporani de la ciutat. L’acte ha tingut lloc aquest divendres 24 de novembre en l’espai expositiu de l’Edifici Granada.

L’aliança entre BAU i BAR Project, amb una sòlida trajectòria de 10 anys en la curadoria local i internacional, ha culminat en la signatura d’un conveni que estableix la col·laboració per a l’obertura de “HAUS, Espai d’art i pràctiques contemporànies”. Aquest nou espai expositiu s’erigeix com un epicentre de diàleg dinàmic i horitzontal.

L’acte de la signatura del conveni ha comptat amb la presència de representants de totes dues institucions. Per part de BAU, la directora Elisabeth Plantada, Lúa Coderch, cap d’estudis del Grau en Belles Arts, Jordi Álvarez, responsable de comunicació i relacions institucionals i Pierino dal Pozzo, coordinador de gestió i difusió cultural. De Bar Project, les directores fundadores: Andrea Rodríguez Novoa i Veronica Valentini.

La col·laboració no sols es limita a la creació d’aquest nou espai cultural, sinó que s’estén a la participació conjunta en esdeveniments significatius com la Poblenou Open Night que tindrà lloc aquest mateix divendres. Els assistents tindran l’oportunitat de submergir-se en la celebració d’aquesta col·laboració, amb intervencions d’artistes i comissaris locals i internacionals que han contribuït al llegat de BAR Project.

Aquest emocionant capítol en l’escena artística de Barcelona promet no sols enriquir l’experiència educativa dels estudiants de BAU, sinó també oferir a la comunitat creativa un espai vibrant per a l’exploració i l’expressió artística. La inauguració de “HAUS, Espai d’art i pràctiques contemporànies” marca l’inici d’una nova etapa de col·laboració entre l’acadèmia i la pràctica artística, fusionant la innovació educativa amb l’energia dinàmica de l’art contemporani.

Ver evento relacionado ➞

Últimas noticias

“SPELL”, la barreja d’absurd i màgia a l’Eufònic 2024

5 hores ago

Els Treballs de fi de Grau de Moda desfilen en el Final Degree Fashion Show 2024

11 hores ago

El Màster Universitari en Design Research presenta les seves dues noves becades per al curs 2024-2025

12 hores ago

BAU triomfa als Premis LAUS 2024 amb una pluja de guardons

5 dies ago

Noticias relacionadas

“SPELL”, la barreja d’absurd i màgia a l’Eufònic 2024

Els Treballs de fi de Grau de Moda desfilen en el Final Degree Fashion Show 2024

El Màster Universitari en Design Research presenta les seves dues noves becades per al curs 2024-2025

BAU triomfa als Premis LAUS 2024 amb una pluja de guardons

La moda més performativa va fer “sold out” a Razzmatazz

Inauguració de l’exposició “El cuerpo de la nación” de Lizette Nin en HAUS