Campus Virtual
Search
Close this search box.
TDC-69

BAU presenta la millor tipografia internacional en l’exposició TDC 69

Un any més, BAU presenta una mostra de la millor tipografia mundial en l'exposició TDC 69 (emmarcada en la programació de l'Extrabold).

Un any més, BAU presenta una mostra de la millor tipografia mundial en l’exposició TDC 69 (emmarcada en la programació de l’Extrabold). Aquesta selecció d’obres guanyadores del prestigiós concurs internacional de disseny de tipografia i comunicació visual del Type Directors Club de Nova York ofereix una visió única sobre les últimes tendències i tècniques del sector.

Els visitants podran veure la tipografia aplicada en diversos suports, com ara llibres, cartells, marques corporatives, logotips i revistes. L’exposició del material gràfic seleccionat pel TDC és considerada per molts com la millor del món en el seu gènere. BAU no només acull l’exposició des de fa 15 anys, sinó que també és el representant del TDC per a Espanya, demostrant així el compromís de la institució amb la cultura i el disseny.

L’exposició es podrà veure al primer pis de l’edifici Granada del 9 al 19 de maig.

La novetat: Lettering

La competició inclou tres categories: Tipografia, Disseny de tipus i, per primera vegada, Lettering.

La categoria Tipografia (Typography) inclou totes aquelles peces basades en l’ús de la tipografia o la lletra. Pot tractar-se de disseny gràfic imprès, disseny digital, experiències immersives, aplicacions per a arquitectura o moda, títols de crèdit per a pel·lícules, campanyes en xarxes socials, etc.

 

 

La categoria Disseny de tipus està reservada al disseny de fonts tipogràfiques, que poden ser individuals, famílies de tipus, emojis o símbols, així com programari per a la creació de tipografies.

 

La categoria de Lettering es dedica a aquells treballs on la lletra ha estat creada o modificada. Inclou la cal·ligrafia tradicional o abstracta, tatuatges, marques i logotips o tipografies display.

 

 

Des dels seus inicis el 1946, el TDC ha estat una plataforma per valorar la importància de la tipografia en qualsevol treball de comunicació visual i per brindar-li el reconeixement que mereix. L’exposició recull treballs d’estudiants i professionals de molts països, inclosos els Estats Units, França, Alemanya, Espanya, els Països Baixos, el Regne Unit, la República Popular de la Xina i Corea del Sud.

 


TDC 69
Lloc: Primer pis edifici Granada (Carrer Ciutat de Granada, 34)
Data: Del 9 al 19 de maig
Hora: 9:00 a 20:00
Entrada lliure

Ver evento relacionado ➞

Últimas noticias

L’Acte de Cloenda de Disseny, en la cartellera de l’Aribau Cinema

21 hores ago

Sessió Informativa Online del Grau Universitari en Belles Arts

3 dies ago

Els últims lliuraments dels estudiants del Màster en Design Research

4 dies ago

“Marfantes”, el nou documental experimental d’Anna Moreno

5 dies ago

Noticias relacionadas

L’Acte de Cloenda de Disseny, en la cartellera de l’Aribau Cinema

Sessió Informativa Online del Grau Universitari en Belles Arts

Els últims lliuraments dels estudiants del Màster en Design Research

“Marfantes”, el nou documental experimental d’Anna Moreno

BAU pujarà a l’escenari del Gran Teatre del Liceu

Treball de Fi de Grau, el desenllaç d’una etapa culmina amb l’última entrega