Campus Virtual
Search
Close this search box.

El podcast DENTRO s’infiltra a BAU per conèixer tots els secrets de les belles arts

Alba Riera i Iñaki Mur conduiran una xerrada amb els docents del Grau en Belles Arts Lúa Coderch, Serafín Álvarez i l'estudiant Mia Sala-Patau

L’equip de DENTRO, format per Alba Riera i Iñaki Mur, surt dels estudis de Radio Primavera Sound i es trasllada a BAU per indagar en les profunditats del món de les belles arts.

El proper dilluns 20 de març a les 19:00, els artistes i docents del Grau en Belles Arts Lúa Coderch i Serafín Álvarez acompanyats de l’estudiant del grau Mia Sala-Patau conversaran amb els conductors del programa sobre les Belles Arts del present, l’escena artística barcelonina o el diàleg entre la universitat-món professional i docent-estudiant.

La gravació del podcast serà oberta a tots els públics, formin o no part de la comunitat BAU.  Per assistir-hi és imprescindible que reserveu la vostra entrada anticipada aquí.

 

 

 

 

Una xerrada a diferents veus

Lúa Coderch és la cap d’estudis del Grau en Belles Arts. És artista i ha exposat a galeries i fires de la talla de Liste, Manifesta 14 o ARCO, on va guanyar el premi ARCO/Beep d’Art Electrònic amb l’obra Echo (en col·laboració amb Julia Múgica, Lluís Nacenta i Iván Paz).

 

 

Serafín Álvarez és artista, investigador i docent del Grau en Belles Arts. Treballa amb llenguatges audiovisuals i tecnologies de videojocs en combinació amb l’escultura i la manipulació d’objectes per explorar escenaris desconeguts i fabular en clau de ciència-ficció.

 

 

Mia Sala-Patau és estudiant de la primera promoción del Grau en Belles Arts de BAU.

Alba Riera és periodista, comunicadora cultural, i moderadora i presentadora d’esdeveniments culturals i televisius. Està especialitzada en fenòmens i debats populars, tendències i actualitat. Col·labora en programes com Planta Baixa a TV3, El Suplement a Catalunya Ràdio o Tardeo a Ràdio Primavera Sound.

Iñaki Mur és actor, conegut pel seu paper a la sèrie Merlí de TV3. També ha participat en ficcions com Drama o Pulseres Vermelles. Compagina la seva feina com a actor amb el de guionista, productor i comunicador cultural.

 

 

 

Podcast DENTRO en directe a BAU
Data: dilluns, 20 de març
Hora: 19:00
Lloc: BAU. Edifici Pujades, espai Polivalent (c/Pujades, 118)
Entrades anticipades aquí
Ver evento relacionado ➞

Últimas noticias

BAU triomfa als Premis LAUS 2024 amb una pluja de guardons

3 dies ago

La moda més performativa va fer “sold out” a Razzmatazz

4 dies ago

Inauguració de l’exposició “El cuerpo de la nación” de Lizette Nin en HAUS

2 setmanes ago

“I’M, la (no) passarel·la” que no desfila, sinó que exhibeix

2 setmanes ago

Noticias relacionadas

BAU triomfa als Premis LAUS 2024 amb una pluja de guardons

La moda més performativa va fer “sold out” a Razzmatazz

Inauguració de l’exposició “El cuerpo de la nación” de Lizette Nin en HAUS

“I’M, la (no) passarel·la” que no desfila, sinó que exhibeix

SINAPSIS, la instal·lació del cos i la ment, al Sónar+D

Razzmatazz es vesteix dels màsters en disseny de moda