Campus Virtual
Search
Close this search box.

Extrabold: tot disseny és polític?

Del 20 al 22 d'abril. La nova edició del festival de disseny gràfic organitzat per l’alumnat de BAU explora la relació entre política i disseny

Un any més, amb l’arribada de la primavera i de Sant Jordi, aterra l’Extrabold. Un festival de disseny gràfic organitzat pels mateixos estudiants de BAU i que durant uns dies omple la universitat de tallers, instal·lacions, xerrades i molta festa. El certamen, marcat per l’esperit col·laboratiu i experimental, tindrà lloc del 20 al 22 d’abril.

Aquesta cinquena edició posa sobre la taula la relació implícita entre políticadisseny. Els estudiants es qüestionen: quines implicacions té tot allò que fem i produïm? Quin missatge enviem al món com a dissenyadors?

Servir o subvertir

Agafant la cita de Ruben Pater: “All design is political. Every design either serves or subverts the status quo”, el festival pretén qüestionar els mètodes i les idees que s’utilitzen a l’hora de dissenyar, i com la ideologia hi és inherent.

Seran unes jornades carregades d’activitats, concursos, exposicions i altres sorpreses per posar en comú totes aquestes problemàtiques, generar un espai de debat on intercanviar idees i opinions, i compartir-ho amb tota la comunitat BAU.

 

 

Tres dies plens d’activitats

El certamen començarà el dimecres 20 d’abril, amb un concurs de cartells i un taller de serigrafia de 16:00 a 20:00. Divendres 22 d’abril, l’Espai Polivalent acollirà de 15:00 a 21:00 l’exposició col·lectiva Disseny polític. Durant tots aquests dies també hi haurà una instal·lació especial a l’entrada de l’Edifici Pujades. El festival culminarà amb un acte de cloenda el mateix divendres.

 

Festival Extrabold
De dimecres 20 a divendres 22 d’abril de 2022
BAU, Edifici Pujades (c/Pujades 118)
Més informació:
 @extraboldfest i #extraboldfest
Ver evento relacionado ➞

Últimas noticias

L’Acte de Cloenda de Disseny, en la cartellera de l’Aribau Cinema

4 dies ago

Sessió Informativa Online del Grau Universitari en Belles Arts

6 dies ago

Els últims lliuraments dels estudiants del Màster en Design Research

1 setmana ago

“Marfantes”, el nou documental experimental d’Anna Moreno

1 setmana ago

Noticias relacionadas

L’Acte de Cloenda de Disseny, en la cartellera de l’Aribau Cinema

Sessió Informativa Online del Grau Universitari en Belles Arts

Els últims lliuraments dels estudiants del Màster en Design Research

“Marfantes”, el nou documental experimental d’Anna Moreno

BAU pujarà a l’escenari del Gran Teatre del Liceu

Treball de Fi de Grau, el desenllaç d’una etapa culmina amb l’última entrega