Campus Virtual
Search
Close this search box.

BAU i RMIT amplien la col·laboració amb cursos d’especialització online

Les dues institucions oferiran formació en disseny UX, UI i CX, disciplines en auge i amb una forta demanda de professionals

El vincle entre BAU i RMIT University es consolida amb una nova proposta acadèmica dirigida a professionals del disseny i la comunicació. Els dos centres acaben de signar un acord per impartir conjuntament tres cursos virtuals sobre Disseny d’Experiència d’Usuari (UX), Disseny d’Interfície d’Usuari (IX) i Disseny i Estratègia d’Experiència de Client (CX), la matrícula dels quals ja és oberta.

L’associació entre les dues institucions permetrà traslladar a BAU el disruptiu model d‘educació online impulsat per la universitat australiana, fundada el 1887 i amb seu a Melbourne.

La col·laboració té l’objectiu d’exercir un paper clau en la capacitació i especialització de professionals del sector. Segons un informe recent del Fòrum Econòmic Mundial, l’experiència d’usuari es troba entre les 15 habilitats més demandades per les empreses a Espanya.

Amb una durada de sis setmanes, els cursos inclouen vídeos interactius, tasques, i seminaris web programats, així com tutories en línia individuals amb professionals del sector.

 

 

UX, UI i CX, sinònim de futur i oportunitats

La directora de BAU, Elisabeth Plantada, confirma que la col·laboració s’alinea amb la missió del centre de ser una “força motriu del coneixement i de la innovació al servei de la societat”.

“Estem encantats d’associar-nos amb RMIT Online i de poder oferir aquesta nova formació educativa online als professionals del disseny i la comunicació perquè es capacitin, creixin i tinguin èxit en la seva professió”, ha explicat.

Per a la directora general de RMIT Online, Helen Souness, “aquesta col·laboració resulta una oportunitat emocionant perquè RMIT i BAU aportin la seva alineada visió d’aprenentatge als professionals que busquen millorar les seves habilitats i augmentar-ne el rendiment”.

Souness creu que els cursos contribuiran a compensar un desajust en el mercat: “En una època definida pels ràpids avenços tecnològics, la demanda de dissenyadors UX, UI i CX supera l’oferta amb escreix”.

I apunta: “Aquests cursos acreditats proporcionen les últimes eines, tècniques i habilitats per elevar les carreres dels professionals del disseny i augmentar el seu atractiu davant de futurs ocupadors”.

El nou projecte compartit entre BAU i RMIT reforça la relació entre les dues institucions, que ja havien treballat plegades en el programa RMIT Practice Based Research –conjuntament amb l’Escola d’Arquitectura i Disseny Urbà, l’Escola de Disseny, i l’Escola de Mitjans i Comunicació de RMIT.

Ver evento relacionado ➞

Últimas noticias

L’Acte de Cloenda de Disseny, en la cartellera de l’Aribau Cinema

22 hores ago

Sessió Informativa Online del Grau Universitari en Belles Arts

3 dies ago

Els últims lliuraments dels estudiants del Màster en Design Research

4 dies ago

“Marfantes”, el nou documental experimental d’Anna Moreno

5 dies ago

Noticias relacionadas

L’Acte de Cloenda de Disseny, en la cartellera de l’Aribau Cinema

Sessió Informativa Online del Grau Universitari en Belles Arts

Els últims lliuraments dels estudiants del Màster en Design Research

“Marfantes”, el nou documental experimental d’Anna Moreno

BAU pujarà a l’escenari del Gran Teatre del Liceu

Treball de Fi de Grau, el desenllaç d’una etapa culmina amb l’última entrega