BAU Talent Networking, el ‘match’ perfecte

Unes 50 persones entre professionals i alumni participen en una nova edició de la jornada d'inserció laboral dels nous graduats en Disseny

El contacte directe entre graduats i el món professional és una de les màximes prioritats de BAU. Amb aquesta intenció, el centre organitza cada any el BAU Talent Networking, una trobada entre estudiants i empreses a través de múltiples i breus entrevistes.

L’edició 2021 del BAU Talent Networking ha comptat amb més de 50 participants entre alumnes i empreses. Per part de BAU, hi van assistir estudiants dels cinc itineraris del Grau en Disseny (Gràfic, Audiovisual, Espais, Moda i Transversal).

 

 

Les empreses participants provenien d’un ampli ventall d’especialitats, des d’agències de comunicació i màrqueting, estudis de disseny i productores audiovisuals fins a estudis d’interiorisme i ecommerce, sense oblidar diversos projectes freelance i start-ups. Tot i l’opció d’intervenir-hi en remot, la majoria van assistir-hi presencialment.

En la línia de les dinàmiques laborals actuals, moltes empreses van interessar-se pels perfils multidisciplinaris i polivalents, que combinessin dues o més branques del disseny.

Per als estudiants, el BAU Talent Networking suposa una oportunitat magnífica per conèixer de primera mà les preferències i necessitats de les empreses. Paral·lelament, per a aquestes resulta molt estimulant explorar les inquietuds i habilitats de les noves generacions de professionals del disseny.

Així, el BAU Talent Networking es consolida com un esdeveniment de referència a l’hora de facilitar la inserció laboral de l’alumnat acabat de graduar. L’edició 2021 ha resultat fructífera i estimulant per a totes les parts, especialment per l’excel·lent actitud i predisposició dels estudiants i per la implicació de les empreses, que han valorat molt positivament el nivell de l’última promoció de BAU.

 

 

Un balanç excel·lent

Per a Valeria Agulla, directora de Comunicacions de la consultora Be Inspiring Tools, “el nivell de creativitat dels participants va ser increïble, ens agradaria traslladar el seu talent al dia a dia dels nostres clients”.

En la mateixa sintonia, la dissenyadora Rita Heredia va quedar encantada amb l’experiència: “Vam tenir la sort de conèixer els treballs dels graduats i de trobar el match perfecte per a la nostra agència. No hi ha dubte que BAU és un gran escola plena de talent i amb moltes ganes d’emprendre en el món laboral.”

“La iniciativa em sembla molt interessant i l’experiència ha estat molt bona”, explica Fabián Mollet, de Xuan Lan Yoga; “hem vist diversos perfils, amb molta frescor i ganes d’entrar a la vida laboral amb feines consistents.”

 

 

Segons Nathalie Cordier, de Bershka, “ha estat molt enriquidor conèixer els alumnes acabats de graduar, amb perfils frescos i moderns, que és el que estem buscant”.

Hi coincideix Clara González, també de Bershka: “És una oportunitat genial, sobretot després de l’últim any i mig. Sempre hem col·laborat amb escoles, però últimament no hem pogut gaudir d’experiències com aquesta, i tant per a les empreses com per als alumnes és molt interessant”.

“Hem connectat”, afirma Alejandro Fernández, d’Ikea; “tots els alumnes venen amb moltes ganes de conèixer-nos i d’explicar-nos què busquen i què volen fer.”

Nina Tuset, de la multinacional sueca, creu que “de cara a l’alumnat, en acabar la carrera és molt valuós accedir a les empreses i que coneguin el teu perfil i vegin el teu portfoli. I per a les empreses és molt atractiu perquè veus com puja la nova generació, què s’està coent. És una gran iniciativa!”

Ver evento relacionado ➞

Últimas noticias

BAU trenca amb el blanc i negre en la seva marca per reforçar la seva singularitat i missió com a centre

2 dies ago

La BAU Talks que ens presenta l’imaginari de l’artista Javier Jaén

3 dies ago

Limit No Limits 2025: De tornada a la passarel·la dels primers dissenys dels estudiants de Moda

1 setmana ago

Un Nadal més BAU que mai

1 mes ago

Noticias relacionadas

BAU trenca amb el blanc i negre en la seva marca per reforçar la seva singularitat i missió com a centre

La BAU Talks que ens presenta l’imaginari de l’artista Javier Jaén

Limit No Limits 2025: De tornada a la passarel·la dels primers dissenys dels estudiants de Moda

Un Nadal més BAU que mai

L’Alumni de Disseny Gràfic Martina Barahona aconsegueix el Premi Francesca Bartrina 2024 al millor TFG en estudis de gènere

Niklas Roy i les màquines col·laboratives a la BAU Talks “Vectors, Pixels, Plotters and Public Participation”