Campus Virtual
Search
Close this search box.

Els mil colors de Chamo San, al Blanc Festival

Divendres 22 d’octubre, 15:30. El professor del Màster en Il·lustració Creativa impartirà la conferència ’10 anys vivint del dibuix’

No es fan deu anys cada dia. I ja fa més d’una dècada que Chamo San, il·lustrador i professor de BAU, es dedica professionalment al dibuix. Per celebrar-ho, compartirà la seva experiència en una xerrada en la pròxima edició del Blanc Festival, que se celebrarà del 22 al 24 d’octubre.

Docent del Màster en Il·lustració Creativa, Chamo San va estudiar Belles Arts a Barcelona i París. Tot i que és un amant de totes les branques artístiques, es considera essencialment dibuixant.

San combina els seus projectes personals, exposicions i publicacions amb encàrrecs com a il·lustrador. Ha treballat per a marques, revistes i institucions com Nike, Seat, Damm, HBO, Panenka i l’Ajuntament de Barcelona.

Protagonista, també, de conferències i actes culturals, la seva obra ha estat exposada a galeries de Barcelona, Eivissa, Roma, Madrid, París, Mèxic i San Francisco, entre d’altres.

 

 

13 anys de passió pel disseny

La tretzena edició del Blanc! serà íntegrament online, igual que l’any passat. El programa inclou deu conferències i tres masterclasses a càrrec de professionals del disseny i de disciplines com l’arquitectura i la biotecnologia, sempre amb la creativitat com a fil conductor. Totes les activitats res realitzaran en directe des del Museu del Disseny de Barcelona.

Impulsat per Raúl Ramos i David d’Eboli, la primera edició del Blanc! va tenir lloc a Vilanova i la Geltrú el 2009. Des d’aleshores, el festival ha anat creixent fins a convertir-se en una referència del disseny català. Un punt de trobada del sector al qual BAU ha tingut sempre una presència destacada.

En les últimes edicions, l’alumni del Grau en Disseny Noe Blanco va impartir una conferència sobre tipografia, mentre que l’alumni Albert Pérez va presentar el seu TFG Act like a man en el marc del Campus Blanc.

D’altra banda, la professora i també alumni Marina Salazar va guanyar el Premi Crema del festival gràcies als projectes del seu estudi Noquedatinte. Alhora, la també professora i alumni Marina Colell va presentar el seu guardonat TFG La dansa del cosmos.

 

Conferència de Chamo San
Divendres 22 d’octubre
15:30
Online

 

Ver evento relacionado ➞

Últimas noticias

L’Acte de Cloenda de Disseny, en la cartellera de l’Aribau Cinema

7 hores ago

Sessió Informativa Online del Grau Universitari en Belles Arts

2 dies ago

Els últims lliuraments dels estudiants del Màster en Design Research

3 dies ago

“Marfantes”, el nou documental experimental d’Anna Moreno

4 dies ago

Noticias relacionadas

L’Acte de Cloenda de Disseny, en la cartellera de l’Aribau Cinema

Sessió Informativa Online del Grau Universitari en Belles Arts

Els últims lliuraments dels estudiants del Màster en Design Research

“Marfantes”, el nou documental experimental d’Anna Moreno

BAU pujarà a l’escenari del Gran Teatre del Liceu

Treball de Fi de Grau, el desenllaç d’una etapa culmina amb l’última entrega