Campus Virtual
Search
Close this search box.

‘Florian’, a la secció oficial del Festival de Màlaga

El curtmetratge és el TFM del Màster en Animació Stop Motion dels alumni Keshav Abrol, Lucas Londoño-Clayton, Pavel Loparev i Alicia Velasco

El curtmetratge Florian, dels alumni del Màster en Animació Stop Motion de BAU Keshav Abrol, Lucas Londoño-Clayton, Pavel Loparev, Alicia Velasco, és un dels onze films seleccionats en la secció oficial del Festival de Màlaga, un dels més importants del sector a escala nacional.

Produït el curs 2019-20 com a Treball Final de Màster i guanyador d’un Laus d’or, narra la història d’un home barbut que cada matí segueix un ritual particular abans de començar el dia. Florian qüestiona els rols socials convencionals a través d’una crítica a la masculinitat tòxica i reivindica el valor genuí de la diferència.

 

 

La participació en el Festival de Màlaga és una etapa més en la projecció internacional del curtmetratge al més alt nivell, ja que fins ara ha estat seleccionat en els festivals d’animació d’Atenes, Londres, Moscou i Los Angeles, entre molts altres.

2.330 audiovisuals presentats de 70 països

La 24a edició del Festival de Màlaga, que tindrà lloc del 3 al 13 de juny, es presenta com el gran esdeveniment del cinema espanyol en una edició “amable i segura” ateses les circumstàncies sociosanitàries. En la secció oficial concursaran 31 llargmetratges de ficció, 53 curtmetratges de ficció i animació i 45 documentals, enter els quals obres d’Agustí Villaronga, Judith Colell i Javier Fesser.

 

Ver evento relacionado ➞

Últimas noticias

Inauguració de l’exposició “El cuerpo de la nación” de Lizette Nin en HAUS

10 hores ago

“I’M, la (no) passarel·la” que no desfila, sinó que exhibeix

14 hores ago

SINAPSIS, la instal·lació del cos i la ment, al Sónar+D

16 hores ago

Razzmatazz es vesteix dels màsters en disseny de moda

1 setmana ago

Noticias relacionadas

Inauguració de l’exposició “El cuerpo de la nación” de Lizette Nin en HAUS

“I’M, la (no) passarel·la” que no desfila, sinó que exhibeix

SINAPSIS, la instal·lació del cos i la ment, al Sónar+D

Razzmatazz es vesteix dels màsters en disseny de moda

Obert el període de Preinscripció Universitària per accedir als Graus en Disseny i Belles Arts de BAU

Pep Vidal, docent del Grau en Belles Arts, exposa la seva obra a l’ADN Galeria