Campus Virtual
Search
Close this search box.

TDC 66, la millor tipografia del món arriba a BAU

Fins al 27 d’abril. BAU exposa una selecció de les obres guanyadores del concurs de tipografia organitzat per Type Directors Club

Un any més, BAU acull una mostra del bo i millor de la tipografia internacional. El centre és l’escenari de l’exposició TDC 66, una selecció d’obres tipogràfiques guanyadores del concurs convocat per Type Directors Club, l’entitat de referència mundial en aquesta disciplina del disseny.

El TDC va ser fundat a Nova York el 1946 amb l’objectiu de celebrar i divulgar la paraula escrita a través de la tipografia. L’organització es presenta com una comunitat global unida per la convicció compartida que tipografia i cultura formen un binomi inseparable.

 

 

D’altra banda, Bogidar Mascareñas, professor del Diploma en Disseny Gràfic, Bogidar és un dels premiats d’aquesta edició pel TDC per la seva tipografia Laima. Després del guardó a Andreu Balius, docent del Màster en Motion Graphic Design, és la segona ocasió en més de deu anys que un professor de BAU obté aquest reconeixement.

L’exposició actual, que es podrà veure en diversos espais de BAU de dilluns a divendres fins al 27 d’abril, arriba dos anys després de l’última edició —TDC 65, celebrada el 2019— a causa de les restriccions de la pandèmia, que van obligar a ajornar la sessió del 2020. La identitat gràfica i web del concurs d’enguany és obra de l’estudi mexicà Anagrama.

El jurat ha seleccionat 251 propostes de professionals i estudiants de 56 països. Una tria de les obres guanyadores es mostrarà en una exposició itinerant per ciutats d’arreu del món, dels Estats Units i Japó  a Filipines i Nova Zelanda, passant també per Espanya, França i Alemanya.

 

TDC 66
Nau central, espai polivalent i biblioteca de BAU (Pujades, 118)
Del 20 al 27 d’abril
De dilluns a divendres de 9:00 a 20:00
Ver evento relacionado ➞

Últimas noticias

BAU triomfa als Premis LAUS 2024 amb una pluja de guardons

1 dia ago

La moda més performativa va fer “sold out” a Razzmatazz

2 dies ago

Inauguració de l’exposició “El cuerpo de la nación” de Lizette Nin en HAUS

1 setmana ago

“I’M, la (no) passarel·la” que no desfila, sinó que exhibeix

1 setmana ago

Noticias relacionadas

BAU triomfa als Premis LAUS 2024 amb una pluja de guardons

La moda més performativa va fer “sold out” a Razzmatazz

Inauguració de l’exposició “El cuerpo de la nación” de Lizette Nin en HAUS

“I’M, la (no) passarel·la” que no desfila, sinó que exhibeix

SINAPSIS, la instal·lació del cos i la ment, al Sónar+D

Razzmatazz es vesteix dels màsters en disseny de moda